Kézi játékgépek a múltból
2018. június 25. írta: ToyaHSW

Kézi játékgépek a múltból

2004_1341043011039_tronica_space_mission.jpg

A kézi játékgépek legalább annyira életünk részét képezték mint manapság a gyerekek kezében látható mobiltelefonok. Már több hasonló darab bemutatójával találkozhattatok a blogon, amelyek általában mechanikus elven működtek.
Ezek a játékok is nagyon népszerűek voltak, de az igazi királyságnak a kvarcjátékok számítottak. Konkrétan emlékszem az első megvásárolt játékomra, ami a fentebb látható SM11-es volt a helyi Skálából, akkor nem kevés pénzért.
Sajnos ma már nincs meg, de gondolom hozzám hasonlóan sokan szívesen idéztek fel emlékeket néhány kép segítségével.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2114069201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2018.06.29. 11:04:03

Western Bar, úristen. akinek nem volt Western Bar-ja (négyszínű golyóstolla, Rotringja, hétzenés kvarcórája) az nem volt ember. :)

Dr Dee 2021.04.14. 10:32:57

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Öhm,öhm
Azért a a négyszínű golyóstoll elérhető volt mindenki számára a 80-as években. De a Western Bar,7 zenés kvarcóra már igencsak költséges dolog volt.:-))
süti beállítások módosítása