TOMY Aaaaghh!
2017. április 28. írta: ToyaHSW

TOMY Aaaaghh!

aaaaghh_1.JPG

Egy újabb játékot szeretnék bemutatni nektek a gyűjteményből, ami ráadásul nem is olyan rég került hozzám. Igazság szerint születésnapomra kaptam, aminek nagyon örültem. Aki olvassa a blogot pontosan tudja, hogy mennyire kedvelem a TOMY játékokat.
Ezek közül kaptam most meg a TOMY Aaaaghh! vagy TOMY Tricky Trap néven is ismert játékot.

Az elemes játékban szinte minden megtalálható, ami miatt a TOMY játékokat szeretni lehet. Ötletes kidolgozás, nagyszerű játékmenet és nehéz feladat. Ez a TOMY Aaaaghh!, amit majd sokszor mi is kiejtünk a szánkon játék közben.
A feladat egyszerűnek tűnik. Öt golyóból a lehető legtöbbet kell eljuttatnunk a kanyargós pályán a célterületre. Ehhez forgó elemek, billenő utak, mozgó hengerek, sőt még egy mágnes is a segítségünkre lesz.

A játékot a felső részen található tekerőgomb elforgatásával tudjuk elindítani, ami után rögtön elkezdenek mozogni a pálya bizonyos elemei. Ezt követően a felső részen található piros gomb lenyomásával tudjuk útjára indítani a golyónkat.
Ezt követően már csak a játék alján található PUSH gombra, a szerencsénkre, az ügyességünkre és a jó ütemérzékünkre hagyatkozhatunk.
A feladat nem egyszerű, így hatalmas öröm ha a golyók közül legalább egyet sikerült a PHEW! felirattal ellátott területre eljuttatnunk.

A hátlapon az elemfedél alatt egy 1.5V-os Baby elemnek van hely, ami a motor működtetésére szolgál a játékban.

Szerencsére az 1982-es játék kiváló állapotban, működőképesen maradt meg, így mind a mai napig pontosan hozza a megszokott játékélményt.
Kiváló szórakozás, kellemesen eltöltött percek részesei lesztek, ha egyszer kipróbáljátok a játékot.
Remélem erre a múzeumban lehetőségetek nyílik majd, de addig is néhány fotót azért mutatok nektek erről a gyöngyszemről.

Természetesen majd a Játékmúzeum TV adásában is láthatjátok majd, hiszen működés közben sokkal érdekesebb a TOMY Aaaaghh! mint a képeken.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9212456799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása