TikTok nap - TOMY Pinngg Ball flipper
2024. március 23. írta: ToyaHSW

TikTok nap - TOMY Pinngg Ball flipper

tomyflipper1.jpg

Ahogy megszokhattátok már a szombati napon az oldal TikTok csatornájának tartalmából válogatok nektek valami érdekeset.
Nem lesz ez másképp most sem, amikor a TOMY által gyártott Dinngg Ball nevű flippert mutatom be nektek. Ne feledjétek, hogy a TikTok csatornán nem csak játékokkal, hanem más érdekeségekkel is találkozhattok szórakoztató formában.

Csatlakozzatok az egyre népesebb követői táborhoz Ti is, aminek eredménye az is lehet hogy nyertek egy klassz régi Lemezárugyáras játékot, hiszen 10.000 követőnél sorsolás lesz!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

@vintage_toys_ #retro #fyp #nekedbelegyen❤️ #foryou #magyartiktok #vintage #jatek #toy #batterytoy #elemesjatek #tomy #pinnggball #collection #gyujtemeny ♬ eredeti hang - VintageToys

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4118362565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása