Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.37.hét
2017. szeptember 10. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.37.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott és sokatok által követett ajánló rovat, amelyben hétről-hétre igyekszek nektek jó áron megszerezhető régi játékokat ajánlani a hazai aukciós oldalak kínálatából.
Ezen a héten is sikerült ráakadnom néhány szép állapotban megmaradt játékra, amire valószínűleg szívesen költötök el egy kis pénzt.

b869_1_big.jpg

Szovjet elemes géppisztoly - Az egykori szovjetunióban számtalan klassz és mára különlegesnek számító játék készült. A Norma távirányítós játékai mellett számtalan más gyártó is jelen volt a piacon, akik elemes játékokat készítettek.
Ezúttal egy géppisztolyt szeretnék mutatni nektek, ami kiváló állapotban maradt meg. A működéséről nincsenek információk az aukcióban, de mivel szép állapotban maradt meg és hiánytalanul így az sem elképzelhetetlen, hogy tökéletesen működik is.
Az ár jelenleg 3500 Ft.

7969_4_big.jpg

Távirányítós szovjet autó - Ez is egy klasszikus darab, amire én már nagyon régóta vágyom. Ez az ízlésesen elkészített limuzin az egykori Szovjetunióban készült.
Az autót én úgy tudtam, hogy bowdenes hajtással szerelték, de úgy tűnik készült távirányítós elemes változatban is. A távirányítója valószínűleg menthetetlen, de miért is kellene megmenteni.
Így kell elrakni a polcra, játszottak vele, szép állapotban megmaradt és impozáns darabja lehet bármelyik gyűjteménynek.
Az ár jelenleg 1100 Ft.

c969_1_big.jpg

MSB Buggy lemezautó - Néhány hete született egy bejegyzés az MSB által gyártott Buggykról, amiből több változat is forgalomba került.
Ezúttal egy komoly bukókerettel felvértezett változatot tudok a figyelmetekbe ajánlani. A mai szemmel kicsit csúnyácska autó szerencsére tényleg szép állapotban maradt meg, így talán érdemes az aukciót figyelemmel kísérnetek.
Az induló ár 2499 Ft.

e869_1_big.jpg

Ellengi Police távirányítós autó - Úgy tűnik a mai bejegyzésben csak autók kapnak helyet, de hát ha ezen akadt meg a szemem azzal nem tudom mit tenni.
Ezúttal egy Ellegi által gyártott kisautót szeretnék a gyűjtők figyelmébe ajánlani, ami remek állapotban maradt meg és várja következő gondos gazdáját. Az aukció képei magukért beszélnek, így a 10.000 Ft-os fix át is mindent elmond.

f469_1_big.jpg

KDN Turbolet távirányítós repülőgép - Ezúttal egy Csehszlovák játékot szeretnék a barkácsolást is kedvelő gyűjtők figyelmébe ajánlani. A KDN által gyártott egykor szebb napokat látott Turbolet ugyanis szétszedve várja új gazdáját.
Az alkatrészek megvannak hozzá, így valószínűleg tökéletes állapotba lehet hozni a játékot.
Érdemes igyekeznetek, mivel az aukció már nem tart sokáig.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2412819886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s0m3sz 2017.10.26. 15:05:26

Szia!

Ilyen géppisztolyom nekem is van otthon, még bátyám kapta anno. A tárat le lehetett csatolni és abba mentek a bébi elemek. Tüzeléskor a csöve vörösen világított/villogott. Volt egy plusz gombja is, amivel a sorozatot (hangot) lehetett állítani, talán mély vagy magas sípolás vagy szaggatott és folyamatos. Erre már pontosan nem emlékszem. De meg van még nekünk is a padláson.

ToyaHSW 2017.10.26. 23:14:05

@s0m3sz: Jó neked. Nekem ilyen soha nem volt. A Lemezárugyáras volt, de azt meg szétgyaláztuk. Ilyen fejlett technikához nem volt szerencsém gyerekként.

s0m3sz 2017.10.30. 09:46:16

@ToyaHSW: Hát, ez már szerintem rendszerváltás utáni játék, kilencvenes évek eleje inkább. Legalábbis mi akkortájt kaptuk, de talán még CCCP-s felirat van rajta. Majd meglesem. :-)
süti beállítások módosítása