Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2024.16.hét
2024. április 14. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2024.16.hét

Ha vasárnap, akkor az eddig megszokottakhoz hasonlóan ezúttal is a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem érdekes és különleges régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Szerencsére ismét ráakadtam pár különlegesebb darabra, amivel érdemes lehet nektek is gazdagítanotok a gyűjteményeteket.

Tartsatok velem ezúttal is a régi játékok világába!

polar-2-lanctalpas-198c_1_big.jpg

Polar 2 hernyótalpas jármű -  Az NDK játékgyártás igazi gyöngyszemekkel lepte meg néha a gyerekeket. Ezek közé tartozott a Polar 2 expedíciós jármű is, amit a játék hátulján található kar segítségével lehetett irányítani.
A Polar 2-es készült kék és piros színben is, amelyek közül a piros jóval ritkábbnak számít. Most ez ilyen darab került eladósorba kiváló állapotban.
A játékért az eladó fixen 38.000 Ft-ot szeretne kapni.

retro-orosz-szovjet-taviranyitos-shilka-lanctalpas-jatek-mukodik-bb7c_1_big.jpg

Távirányítós Shilka - Egy igazán érdekes és különleges szovjet játékot ajánlok most a figyelmetekbe. Ez pedig nem lesz más mint a légvédelmi feladatokat ellátó Shilka játékváltozata.
A harcjármű lánctalpas, távirányítós és még a lövegtorony is forgatható és magasságban is állítható rajta. Egy igazi különlegesség.
Sajnos az eladó játék nincs tökéletes állapotban, ugyanis az elemtartó fedele elveszett az évek alatt. Ennek ellenére szerintem sokak számára érdekes lehet a fixen 25.000 Ft-ért elhozható játék.

regi-gyerek-kisbicikli-f88c_1_big.jpg

Tricikli - Egészen elképesztő, hogy néha milyen érdekességek kerülnek elő. Szerintem ilyen különlegesség ez az egykoron a Szovjetunióban gyártott tricikli is.
Az egészen fiatal korosztály számára készített rendkívül designos bicikli még mai szemmel is szép darab. Sajnos az évek alatt került rá némi extra festékréteg, de azért érdemes lehet elgondolkodni a megmentésén.
A bringáért 15.000 Ft-ot szeretne kapni az eladó.

retro-tarsasjatek-paros-bonusz-plusz-jatekmezo-valoszinuleg-egy-masik-jatekbol-268c_1_big.jpg

Társasjátékok - Két érdekes és ritkának számító társasjátékot ajánlok most a figyelmetekbe. A Megy a gőzös és a Tréfás turisták társassal szerintem Ti sem találkoztatok még eddig.
Szerencsére most beszerezhetitek ez a két ritkának számító társasjátékot kiváló állapotban. A két játék mellé az eladó még egy harmadik társasjáték tábláját is adja, ami azért nem rossz.
A csomagért így jelenleg 6643 Ft-ot kell fizetni. Ennyit a társasok egészen biztosan meg is érnek.

retro-super-mini-star-wars-fekete-peter-kartyapakli-988c_1_big.jpg

Star Wars Fekete Péter - Az ajánló végére egy igazi klasszikus hazai trafikost hoztam nektek. A Star Wars nem csak a mozik pénztárainál volt siker, hanem a játékgyártók körében is.
Ennek köszönhetően a film megjelenését követően a hazai játékipar szinte minden szereplője elkészítette a saját Star Wars játékát. A kártyagyártók sem maradtak ki a sorból, így készült el a Star Wars Fekete Péter kártya is.
Manapság már egyre nehezebb ebből a kártyából egy szép állapotú darabot beszerezni, ezért mindenképpen figyelmet érdemel a 15.000 Ft-ért kínált régiség.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9418380585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása