Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.5.hét
2017. január 29. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.5.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a Heti TOP5 régi játék rovat, ahol az eddig megszokottakhoz hasonlóan ezúttal is öt jó áron megvásárolható régi játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
Remélem ismét sikerült olyan játékokat összegyűjtenem nektek, amelyekre szívesen lecsaptok és ennek köszönhetően jó helyre kerülnek majd.

0319_6_big.jpg

Police 07 társasjáték - Általában csak drágán lehet hozzájutni a Novoplast által készített Police 07 társasjátékhoz, azonban most egy viszonylag kedvező áron megvásárolható darab került fel az egyik hazai aukciós oldalra.
Sajnos a képek alapján nehéz kiszűrni, hogy mi is hiányozhat, de az ár ennek megfelelően kedvező. Egy 4000 Ft-os licittel máris beszállhattok az árverésbe.

5319_1_big.jpg

Lendkerekes rendőrautó - Egy igazi német retro csoda, ami bár hiányosan várja új gazdáját de egészen biztosan sok gyűjteménybe simán beférne.
A tetejéről úgy tűnik hiányoznak a szirénák vagy a villogók, de ezt egy kis ügyességgel és leleménnyel könnyen pótolni lehet. Szerintem az 1900 Ft-os licittel simán elhozhatjátok a gyűjteményetekbe ezt a klassz autót.

5319_3_big.jpg

Formo System Constanti építőjáték - A régi NDK-ból számtalan klassz és különleges játék érkezett Magyarországra a 70-es, 80-as években.
Ezek közül az egyik a Formo System építőjáték volt, aminek most az egyik változatát ajánlom a figyelmetekbe. A kiváló állapotban megmaradt régiségért csak 2490 Ft-ot kell fizetnetek.

f219_1_big.jpg

Lemezárugyár Hullámvasút - Egy igazi ritkaságot szeretnék figyelmetekbe ajánlani ezúttal. A Lemezárugyár számtalan mára klasszikussá vált játékot készített.
Ezek közül az egyik a Hullámvasút volt, amit hiánytalan állapotban, eredeti dobozzal és kulccsal tudtok megvásárolni most. A kikiáltási ár 15.000 Ft, de 30.000 Ft-os villámáron azonnal el tudjátok hozni a régi játékot.

e219_1_big.jpg

Victory-3 társasjáték - Ismét egy kiváló hazai játék, amit a társasokat gyűjtőknek ajánlok a figyelmébe. A Victory-3-ban fociban, röplabdában és teniszben mérhettük össze a tudásunkat egy játszótársunkkal.
Kiváló logikát, gondolkodást és stratégiai érzéket követelő játék, amire érdemes a 2000 Ft-os licitet megtennetek.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2712165785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása