Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.41.hét
2015. október 12. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.41.hét

A tegnapi napom nem az eredeti terveimnek megfelelően alakult, így nem volt időm elkészíteni számotokra a Heti TOP5 rovatot. Természetesen ezt a mulasztást most gyorsan pótolom, így következzenek a hétre ajánlott jó áron megszerezhető régi játékok.

57f7_1_big.jpg

Bolygókerekes Mercedes 230 SL - Imádom a régi lemezjátékokat és kisautókat. Általában a kidolgozásuk és a tartósságuk tetszik. Ebben az esetben sincs ez másképp, amikor a bolygókerekes elemes Mercedes 230 SL-t ajánlom a gyűjtők figyelmébe.
A motorháztető alatt néhány fogaskerék található, amelyek valószínűleg a bekapcsolást követően a bolygókerék mozgásával együtt forgásba kezdenek szintén.
Ritkán látható darab...a licit jelenleg 501 Ft-on áll, így érdemes figyelnetek!

87f7_1_big.jpg

ITES Tatra 613 Távirányítós autó - Ezt az apró játékot már ismerhetitek, hiszen bemutatót is készítettem róla az oldalon. Ezúttal a Tatra 613-as ritkább változatáról van szó, amin a díszítő elemek krómozva lettek.
Persze a játék nem tökéletes. Hiányzik az első lökhárító (kis ügyességgel a hátsó alapján legyártható egy majdnem tökéletesen megegyező) és a világítás sem működik (egy égő segítségével pótolható) és néhány repedés található rajta.
Mivel nincs ellenőrizve a működés, így más hibákba is beleszaladhattok a vásárlásnál, de 1-2 ezrest így is megér a játék.

02f7_1_big_1.jpg

Holdrakéta társasjáték - A régi társasjátékokat gyűjtők számára egészen biztosan érdekes lehet a most bemutatásra kerülő Holdrakéta társasjáték.
A doboz kopott, a tábla hibátlan és úgy tűnik, hogy a figurák is egy zacskóban várják új gazdájukat. Az ár egy kicsit borsos, de biztosan lesz rá így is érdeklődő.

82f7_2_big.jpg

Régi gumi és lemezjátékok - Na ez egy gyűjtő számára maga a kánaán. Van itt egy kupacban egy csomó gumi, műanyag és lemezjáték. Lemezárugyár, DMSZ, trafikos játékok és még játékvasút sín is.
Talán a gyűjtemény különlegességének is köszönhető a sok megfigyelő és a jelenlegi közel 3000 Ft-os ár. Persze ha a Csengős Mozdonyra, a Kosárlabda játékra vagy a Lemezárugyáras lendkerekesekre néztek érthetővé válik a dolog minden gyűjtő számára.

82f7_2_big_1.jpg

Távirányítós Szovjet kisautó - Ismét egy ritkán látható klasszikust tudok a gyűjtők figyelmébe ajánlani, ami egy elemes szovjet kisautó.
A játék készült mechanikus távirányítással is és elemes változatban is. Ez utóbbi került fel most a legnagyobb hazai aukciós oldalra jó áron. Ismét sok megfigyelő és magas villámár, de talán érdemes egy aukciófigyelőt rányomnotok a játékra.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr997962718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása