Matchbox Coffee Cruiser Pack IV
2024. május 07. írta: ToyaHSW

Matchbox Coffee Cruiser Pack IV

coffee-cruisers-iv-matchbox-5-pack-2023-v0-4surj5d53tka1.jpg

Megszokhattátok már, hogy a blogon nem feltétlenül csak régi játékokkal találkozhattok, hanem bizony olyan játékok is feltűnnek amelyekben én fantáziát látok vagy érdekesnek gondolok.
Ezúttal ismét egy ilyen csomagot szeretnék bemutatni nektek, amit a Matchbox hozott össze és egy komolyabb sorozat egyik darabja.

A csomagot ajándékba kaptam és véletlenül rendkívül kedvező áron lehetett hozzájutni az Aldiban - ezért is érdemes néha a multiknál a középső soron is szétnézni.

A Coffee Cruiser sorozat már elég komoly múltra tekint vissza. Az első darab 2018-ban jelent meg és azóta bizonyos időközönként újabb darabokkal bővül a sorozat, amelyben jellemzően 5 autós csomagok találhatóak, de azért 3-as sorozatokat is be lehet szerezni.
Ami hozzám került a 2023-as Coffee Cruiser IV, amiben persze nagyon érdekes autókat találhatnak a gyűjtők vagy a gyerekek és idén már megjelent a sorozat ötödik része is szintén érdekes és különleges autókkal.

A négyes csomagban is találhattak a gyerekek és a gyűjtők érdekes járműveket, amelyek közül némelyik már elég komoly Matchboxos múlttal rendelkezik.
A csomagot nem nyitottam ki, így máshonnan szerzett képek segítségével tudom bemutatni nektek a kocsikat, amelyek következő képen alakultak a csomagban.

Lefelül az 1932-es Ford Coupe Model B került, ami zöld változatban szép matricázással került a csomagban. A kocsi érdekessége, hogy ez a gép a Coffee Cruiser V-ben is megtalálható.
2020-ban debütált a csomag másodi autója az 1941-es Cadillac Series 62 Convertible Coupe, ami szürke színben található meg a dobozban.
A csomag harmadik autója az 1956-os Aston Martin DBR1, ami british racing green színben pompázik. A kidolgozás igényes és szép. Szerintem a legszebb autó a csomagban.
A csomag negyedik autója a legendás 1970-es Chevy El Camino. A kisautó Matchbox változata 1998-ban debütált és számtalan színben és változatban volt megvásárolható. A Coffee Cruiser IV-ben fekete színben került be a pickup.
A csomag ötödik darabja is egy pickup, mégpedig az 19
47-es Chevy AD 3100. Ezt az autót 2018-ban adta ki a Matchbox és azóta minden évben új változat készült belőle. Ebben a csomagban világoskék színben szép matricázással található meg a játékautó.

Összességében egy nagyon klassz csomagról van szó, amit érdemes megvásárolni. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy beszerzem az összes Coffee Cruiser készletet, ugyanis olyan autókat kapunk meg a Matchboxtól, amelyekre sokan nagyon szívesen emlékszünk.
Igyekszem majd figyelni a boltokat, ugyanis már ahogy említettem van Coffee Cruiser V is, amit ezek után szintén illene megszerezni.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5218398901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása