Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2024.19.hét
2024. május 05. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2024.19.hét

Ha vasárnap, akkor az elmaradhatatlan ajánló rovattal várlak benneteket az oldalon. Szerencsére ismét ráakadtam néhány igazán klassz régi játékra amelyeknek gyűjtőknél van a helye, így ezeket gyorsan meg is osztom veletek.
Azt javaslom néhány esetben ne tétovázzatok sokat, hanem csapjatok a dolgok közepébe!

little-cookie-merleg-retro-muanyag-gyerekjatek-739c_8_big.jpg

Lemezárugyár mérleg - Különösebben ne tévesszen meg a doboz senkit, ugyanis ez egy magyar játék amit ráadásul a sokak által kedvelt Lemezárugyár készített.
A játékban két serpenyőbe lehetett pakolni és eredetileg súlyok is találhatóak voltak a mérleg előtti tárolón. Sajnos itt már hiányoznak a súlyok, de legalább a doboz megvan.
Az ár 2500 Ft, de szerintem ez a maximum amit meg lehet a játékért adni!

kinai-me-060-tank-taviranyitos-lemezjatek-dobozaban-mukodokepes-szep-allapot-639c_1_big.jpg

ME-060 távirányítós harckocsi - A kínai játékgyártásnak köszönhetünk igazán érdekes és különleges darabokat és persze olyan játékokat is, amelyekkel gyakorlatilag sokan találkozhattak.
Az ME-060 az utóbbi kategóriát erősíti, ugyanis egy igazi lemezből készült tömegcikk volt. A kidolgozás egyszerű amit a távirányítós szerkezet és a lövegtoronyban és a löveg végén felvillanó fények igyekeztek feledtetni a gyerekekkel.
Személy szerint a színek miatt nagyon kedvelem ezt a játékot, de gondolom vagyunk így ezzel néhányan.
Most egy csodálatos állapotban megmaradt, eredeti dobozos játékra licitálhattok akár Ti is.
A jelenlegi ár 3000 Ft.

regi-retro-nyomozz-velunk-tarsasjatek-339c_1_big.jpg

Nyomozz velünk! társasjáték - Egy régi hazai társasjátékot ajánlok még a figyelmetekbe. A Nyomozz velünk! társasjáték igazából egy családi társasjátéknak volt beállítva, aminek halványan még a televíziós reklámja is rémlik a számomra.
Lényegében egy házban kellett megtalálni a gyilkos némi logikával és szerencsével.
Most ehhez a társasjátékhoz juthattok hozzá nagyon szép állapotban. A licit 3500 Ft-ról indul.

al306-regi-pedalos-lada-jatek-auto-e09c_1_big.jpg

Pedálos Lada - Sokan nagyon szeretnének a gyűjteményükben tudni legalább egy pedálos kisautót. Így vagyok ezzel én is többek között.
Az elszántak számára lehet érdekes a pedálos Lada aukciója. A játék kicsit viseletes, de simán menthető még az állapota alapján. A licit jelenleg 26.100 Ft-on áll.

regi-japan-nakayama-vertol-107-oramuves-helikopter-dobozaban-mukodokepes-szep-allapot-639c_6_big.jpg

Nakayama Vertol 107 helikopter - Ezúttal egy Japánban gyártott játékon akadt meg a szemem. A Nakayama által készített lemez helikopter óraműves szerkezettel volt szerelve.
A felhúzást követően pedig a jármű elindult előre és közben a rajta található rotorok is forogtak. Mivel alul egy kampó is helyet kapott, így a helikopter néha megtudott állni és egy kicsit előre billenni, majd tudta folytatni az útját.
Kiváló állapotban megmaradt eredeti dobozos játék, így a 3000 Ft-os jelenlegi ár egészen biztosan jóval magasabb lesz.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7718397309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása