Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.45.hét
2021. november 07. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.45.hét

Ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott régi játék ajánló rovatot. Ezúttal ismét a legnagyobb hazai aukciós oldal kínálatában néztem szét és találtam is néhány érdekes és különleges gyöngyszemet, amire érdemes lehet a gyűjtőknek és a nosztalgiázóknak figyelmet fordítani.

Tartsatok velem ezúttal is!

1983-bol-regi-erdekes-kapus-focis-ma-is-mukodo-reszebn-fem-jatek-dobozaban-9f8b_1_big.jpg

Tipp-Kick - A Tipp-Kick focis játékot már bemutattam nektek az oldalon. Egy bejegyzést is olvashattatok a játékról, sőt a Blog TV adásában is feltűnt már ez a nagyszerű német focis játék.
Ha úgy gondoljátok, hogy érdemes a gyűjteményeteket egy ilyen 80-as években készült játékkal is gazdagítani, akkor mindenképpen figyeljétek a jelenleg 21 Ft-on álló aukciót.

lemezarugyari-rendor-auto-e09b_1_big.jpg

Lemezárugyár Rendőrségi autó - Egy igazi klasszikus Lemezárugyáras játékot ajánlok most a figyelmetekbe a kitérő Rendőrautó személyében.
Ezt a játékot egy japán gyártó termékéről másolta a gyár, de ez akkoriban senkit nem zavart - és szerintem most sem :)
A kocsi alapvetően szép állapotban van. A rendőr sapkája szinte természetes módon hiányzik, de ezen kívül a kopottság ami kicsit erős. Sajnos az eladó nem próbálta ki a játékot, amit én nem is igazán értek, így viszont csak 25.000 Ft-ról indul a játék ára.

ritka-jatek-kdn-skoda-120-rendorseg-az-eredeti-dobozbann-609b_122_big.jpg

KDN Rendőrségi Skoda - Az egykori cseh KDN gyárban számtalan nagyszerű játék készült a gyerekeknek, amelyek egy részével itthon is találkozhattunk a játékboltok polcain.
Ezek közé tartozott a Skoda 120L műanyag kisautó is, amit több változatban is gyártottak. Készültek civil sorozatok, de rendőrségi, tűzoltó és mentőautó változatban is az autók.
Most egy rendőrségi változatra csaphattok le eredeti dobozban. A játék jelenleg 1000 Ft-on áll, de biztosan feljebb is megy majd az ár.

ferrari-eredeti-dobozaban-regi-nemet-gyartmany-1-30-609b_1_big.jpg

Plasticart Ferrari 330 GTC - Az NDK-ban a távirányítós autók mellett nagyszerű lendkerekes kisautók is készültek - talán a Barkasra vagy a Trabantra Ti is emlékeztek.
A Plasticartnál viszonylag kis méretben gyártották az igazán különleges lendkerekes autókat, amelyek között számtalan nyugati típus megtalálható volt. Ebbe a sorba tartozott a Ferrari 330 GTC is, amit most eredeti dobozzal szerezhettek meg magatoknak.
A licit ebben az esetben 4999 Ft-ról indul.

lemezarugyari-lendkerekes-repulo-retro-lemezjatek-jatek-felsegjelzes-nelkuli-verzio-e09b_2_big.jpg

Lemezárugyár Lendkerekes repülőgép - Ismét egy Lemezárugyárban készített játékot ajánlok a figyelmetekbe. A Lendület Repülőgép rendkívül szépen kidolgozva, működő légcsavarokkal várta a gyerekeket.
Igazán ritka egy szép és hiánytalan darab, ezért ajánlom most figyelmetekbe ezt az aukción kínált játékot. A licit ebben az esetben 1 Ft-ról indul, de biztos magasabb áron kel majd el a régi magyar játék.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4316748774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása