Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.22.hét
2021. május 30. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.22.hét

Ha vasárnap, akkor érkezik az elmaradhatatlan Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem érdekes és különleges régi játékokat mutatni nektek.
Ezúttal is találtam szerencsére egészen szép játékokat, így érdemes lesz most is velem tartanotok.

citromsarga-tavos-orosz-tank-1970k-zsir-allapot-0b5b_1_big.jpg

Szovjet távirányítós harckocsi - A T34-es az egyik legikonikusabb szovjet harckocsi, ami természetesen a gyerekeknek is elkészült távirányítós formában.
Ami érdekessé teszi ezt a játékot az leginkább a színe. Általában zöld változatokkal lehet találkozni, ez a játék pedig sárga színben pompázik.
Az állapotáról a hirdetéshez tartozó képek sokat elmondanak.
Az ár kicsit magasnak tűnhet, de egy elég ritka darabról van szó.

regi-lemezarugyar-jaguar-ca5b_1_big.jpg

Lendület Jaguár - A Lemezárugyár klasszikus Jaguárja nekem gyerekkorom óta tetszik. A forma nagyon bejön és a kidolgozása is egészen jó ennek a játéknak.
Általában a régi Jaguárok hiányzó szélvédővel, törött lámpákkal kerülnek elő, de most egy viszonylag szép állapotban darabon akadt meg a szemem. A kocsi külsőleg patinás, de ez nem hátrány egy régi játék esetében.
Jelenleg 5200 Ft-os ajánlattal lehettek nyerők.

retro-rodeo-autopalya-metallbox-magyar-3b5b_1_big.jpg

Rodeo Autópálya - A Matchbox kisautók versenyeztetésére kiválóan alkalmasak voltak a különböző autópályák, amelyek közül a Matchbox és a Hot Wheels termékei számítottak igazán népszerűnek mindig.
Sajnos ezek nehezen beszerezhető és drága megoldásnak számítottak a szocializmusban, így szinte természetes módon készült el a hazai változat a Metalboxnak köszönhetően Rodeo néven.
Volt itt döntött kanyar, gumis kilövő és nehezen szétszedhető pályaelemek. Most a gyűjteményetekbe tudhattok Ti is egy ilyen klasszikust, ha licitáltok az eredeti dobozos játékra az aukción.
A licit 2500 Ft-ról indul ebben az esetben, míg a játékról részletesen itt olvashattok.

klasszikus-csehszlovak-ford-t-modell-oramuves-auto-3b5b_1_big.jpg

Dedecek Automobil - A cseh Dubena által gyártott óraműves szerkezettel ellátott Dedecek Automobil játékot már bemutattam nektek az oldalon.
Hiánytalan és működőképes változatot nehéz találni ebből a játékból, így számomra is öröm, hogy most egy viszonylag szép állapotú darabot tudok a figyelmetekbe ajánlani. Igaz a lámpák erről az autóról is hiányoznak, de ezeket azért nem lehetetlenség legyártani műanyagból.
A kocsiért minimum 2500 Ft-ot szeretne kapni az eladó.

kinai-taviranyitos-mercedes-rendorsegi-auto-3b5b_1_big_1.jpg

Kínai távirányítós Sedan - Általában ezzel a kocsival lendkerekes változatban lehet találkozni, így egy kicsit zavarban is vagyok, hogy most egy távirányítós verzió jött velem szembe.
Ennek ellenére mindenképpen ajánlom a figyelmetekbe ezt a gyönyörű állapotban megmaradt Mercedesre hajazó formavilágot és külsőt kapott játékot, amihez a ritkasága ellenére talán kedvező áron is hozzájuthattok.
A licit 10.000 Ft-ról indul ebben az esetben.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4016576706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása