Kisautó parádé 8.rész
2017. október 21. írta: ToyaHSW

Kisautó parádé 8.rész

mb467.JPG

Befejező részéhez érkezett a felajánlás által a gyűjteménybe került kisautók bemutatója. Kemény nyolc nap áll mögöttünk, hiszen nagyon sok fotó készült ezen idő alatt és nektek is nagyon sok hasonló témájú bejegyzést kellett elolvasnotok az oldalon.
Az utolsó nap képeihez ráadásul egy kérdés is tartozik részemről. Az indító képen látható aprócska emberkék melyik kisautónak voltak a részei? Ha van ötletetek azt szívesen veszem, a segítséget pedig előre is köszönöm.

Matchbox témában pedig változatlanul a Matchbox Memories és a Szirszarjaim blogot ajánlom figyelmetekbe!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8813033146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2017.10.21. 12:30:39

A régebbi postokhoz megirtam, hogy melyik kiegészitő, melyik kisautóhoz tartozik - igy egyszerűbb volt, mint elmagyarázni itt, hogy melyik kisautóra gondolok. 8-)

A többi cucc biztosan nem Matchbox tartozék.

Az óriási, hogy amúgy a kiegészitők zöme megvan. Az meg még jobb, hogy Te szemlátomást nem láttad a dobozon, meg a katalógusokban lévő képeket, hogy a tervező hogyan gondolta, hogy ezeket hogy kell kihasználni, illetve nem tudtad hogy melyik kiegészitő mihez való, ezért teljesen kreativan úgy játszottál velük és úgy használtad őket, ahogy szerinted jó és kiadja. Persze ezek a játékok még akkoriból vannak, amikor ha egy gyerek valami kis műanyag izét lenyelt, akkor a szülők orvost hivtak és nem ügyvédet. Oké, a mostani játékok sokkal biztonságosabbak, de a kreativitást azt teljesen megölik.

Várom a folytatást, imádom a kincseidet!
süti beállítások módosítása