Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.42.hét
2017. október 15. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.42.hét

Ha vasárnap, akkor a megszokott Heti TOP5 régi játék ajánló rovat következik, amiben igyekszem jó áron megszerezhető ritka játékokat a figyelmetekbe ajánlani a hazai aukciós oldalak kínálatából.
Remélem a heti merítésben is megtaláljátok azt az érdekes darabot, amivel a gyűjteményeteket érdemes bővíteni.

4879_2_big.jpg

PIKO Junior - Egy abszolút kezdő PIKO Junior készlet, ami egészen biztosan sokatoknak volt gyerekkorában. Persze azóta már sok víz lefolyt a Dunán és ezek a játékok is értéket képviselnek. Ezúttal egy alapkészlet kerül kalapács alá, aminek kikiáltási ára 4999 Ft.
Ez még a szakadozott doboz ellenére sem számít nagy összegnek, így érdemes figyelnetek az aukcióra.

 2479_2_big.jpg

Számháború társasjáték - Igazi retro szocialista társasjátékot ajánlok most a figyelmetekbe. Ez a játék még abból a korból származik, amikor a számháborút is érdemes volt társasjáték formában kiadni.
A doboz szép állapotban van, a figurákból mintha hiányozna néhány darab, de igazság szerint ez már inkább kortörténeti emlék mint játék. A licit 4000 Ft-ról indul.

c879_1_big.jpg

Faépítőszekrény I - Ha tényleg kedvelitek a régi játékokat és nem riadtok vissza a háború előtt készült régiségektől sem, akkor a 30-as években gyártott Faépítőszekrény I-es doboza nektek lett kitalálva.
Eredeti fa doboz, teljes készlet és még építést segítő füzetecske is az aukció része.
A licit ebben az esetben 9999 Ft-ról indul.

7779_2_big.jpg

Régi műanyag játékok - Ezúttal három játékot ajánlok a figyelmetekbe, amihez egy jó ajánlattal juthattok hozzá. A csomagban egy igazi hazai tivoli játékot találhattok eredeti dobozzal, egy Anker tivolit és egy klasszikus régi focis türelemjátékot.
Az ár jelenleg 110 Ft, de ez egészen biztosan megy majd feljebb.

2979_1_big.jpg

Vezdekhod holdjáró - A Játékmúzeum Blog TV utolsó előtti adásában volt szereplő ez a különleges megoldással forduló elemes kitérő autó.
Az állapota a képek alapján elég korrekt, bár a két oldalsó és a tetőantenna is hiányzik a járműről, de ennek ellenére szerintem jó vételnek számít ha a 3990 Ft-os kikiáltási áron megtudjátok szerezni.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3812988056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása