Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2024.32.hét
2024. augusztus 04. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2024.32.hét

Ha vasárnap, akkor nem maradhat el a szokásos ajánló rovat, amelyben ismét a hazai aukciós oldalak kínálatát böngésztem át érdekes és különleges régi játékok után.
Szerencsére ezúttal is ráakadtam érdekesebb darabokra, így érdemes lesz ma is velem tartanotok.

ddr-eredeti-dobozaban-piko-gyerek-barkacs-keszlet-patika-allapot-kb-80-as-evek-71bc_7_big.jpg

NDK barkácskészlet - Sokak számára lehet furcsa mai szemmel, hogy egykoron mi mindent meg nem kaptunk játék gyanánt. Simán kaptunk fúrót, kalapácsot, fogókat és csavarhúzókat, amelyeket barkácsolásra használhattunk.
Számtalan ilyen készlet készült, amelyek közül most egy NDK darabot ajánlok a figyelmetekbe. A tökéletes állapotban megmaradt készletért 7000 Ft-ot szeretne kapni az eladó.

retro-lemezjatek-repulo-mf-202-jet-liner-made-in-china-c2bc_1_big.jpg

MF-202 Jet Liner - A kínai lemezjátékok iránt mindig nagy az érdeklődés. Ezúttal egy lendkerekes repülőgépet ajánlok a figyelmetekbe, ami egészen szép állapotban maradt meg.
A játék persze nem igazi ritkaság, de cserébe az ára sem túl magas. 4000 Ft-ért csaphattok le a lendkerekes Jet Linerre.

lemezarugyari-kisautok-b2bc_1_big.jpg

Lendület kisautó csomag - A Lemezárugyár lendkerekes kisautói egészen biztosan sokatok számára ismerősek. Most egy egész kis csomagot tudok a figyelmetekbe ajánlani, amelyek között igazán szép állapotban megmaradt darabok is megtalálhatóak.
Persze nem minden darab tökéletes, de azért érdekes lehet egy gyűjtő számára a 20.000 Ft-ról indított aukció.

retro-jatek-csomag-e1bc_10_big.jpg

Játékcsomag - Gyűjtők számára érdekes lehet ez a képen is látható játékcsomag, amelyben azért fel lehet fedezni érdekesebb darabokat is.
Van itt görkori, régi Lemezárugyáras játék és sok műanyag játék is. Ha érdekel benneteket ez a sok darabból álló csomag, akkor érdemes ránéznetek a 25.999 Ft-ért megvásárolható csomagra.

ritka-jatek-lemezarugyar-varazs-gomb-az-eredeti-dobozaban-62bc_276_big.jpg

Varázsgömb - A Lemezárugyárnál a lendkerekes és elektromos autók és lemezkonyhák mellett érdekes logikai játékok is készültek.
Ezek közé tartozott a Varázsgömb is, amelyen a tologatható elemek mozgatásával kellett kialakítani a megfelelő rajzolatot. Mostanában elég sok darab kerül elő ebből a régi játékból, így érdemes lehet lecsapnotok erre a játékra.
A licit 11.000 Ft-ról indul az eredeti dobozos játékért.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2418460139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása