Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.11.hét
2017. március 12. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.11.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben ezúttal is igyekeztem jó áron megszerezhető régi játékokat összegyűjteni nektek.
Remélem ismét találtok a kínálatban olyan játékot, amivel érdemes gazdagítanotok a gyűjteményeteket.

c529_2_big.jpg

Memória játék - Egy régi, itthon készült játék, amit talán érdemes megmenteni az utókornak. A Képzőművészeti Alap Kiadó Vállalat Memória játékában számtalan apró lapocskát kellett összepárosítani.
A fotók általában poszter formájában is megvásárolhatóak voltak, így nosztalgiázni sem utolsó a játék.
Kicsit kopott, kicsit használt, de legalább az ára kedvező. 

b529_1_big.jpg

Az Ezüst-tó kincse - A Novoplast egyik klasszikus társasjátéka, amit minden gyűjtőnek be kell szereznie. Ezúttal egy kissé hiányos változatot tudok a figyelmetekbe ajánlani, de mivel számomra úgy tűnik csak a pénzek száma csökkent meg jelentősen, így a pótlás nem reménytelen dolog.
Az ár 6000 Ft, ami még az én érdeklődésemet is felkeltette volna, ha most beleférne a keretbe :)

a529_1_big.jpg

Lendkerekes Malév szállítójármű - Egy igazán ritka lemezjátékot szeretnék megosztani veletek, ami minden gyűjtemény büszkesége lehet majd.
Ezúttal egy régi, rendkívül érdekes formájú Malévos szállítójárművet ajánlok a figyelmetekbe. Az autó szép állapotban átvészelte az elmúlt évtizedeket, de a lendkerék már megadta magát benne.
Az ár ennek megfelelően jelenleg 4100 Ft.

5529_1_big.jpg

Autocross társasjáték - Erről a játékról már elég sokat beszéltem. Szerepelt többek között a Grand Prix társasjáték videós és szöveges bemutatójában is, lévén hogy ez a játék az eredeti Grand Prix utódja.
Most nagyon kedvező áron szerezhetitek ezt a játékot, aminek egyetlen hibája, hogy három kisautó hiányzik belőle. Ezek pótlása nem bonyolult és otthon is legyárthatóak, így szerintem a 600 Ft-os kikiáltási árat érdemes megadnotok.

2529_1_big.jpg

Gombfoci csapatok - Az eladó több aukciót is futtat ebben a kategóriában, így ha gyűjtitek a gombfocikat érdemes szétnéznetek a többi eladó játéka között is.
A 80-as éveből négy csapatot tudtok megvenni egyben, aminek a licitje 2200 Ft-ról indul. Az általam választott négyesben Magyarország, Belgium, Lengyelország válogatottjai és a Bayern München csapata található.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8012332857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása