Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.10.hét
2017. március 05. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.10.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott ajánló rovat, amelyben jó áron megszerezhető régi játékokat ajánlok a gyűjtők figyelmébe.
Remélem ezen a héten is sikerült olyan játékokat összegyűjtenem, amelyekkel szívesen gazdagítjátok a gyűjteményeteket.
Vágjunk is rögtön a közepébe!

8129_1_big.jpg

Ellegi Highway Patrol távirányítós autó - Igazából itthon nem különösebben elismertek a RE EL vagy Ellegi autók, pedig egytől-egyik különlegesek az olasz cég által készített játékok.
Ezúttal a távirányítós rendőrségi sportkocsit szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami remek állapotban várja új gazdáját. Az ár reális, így nyugodtan lecsaphattok rá,

a129_1_big.jpg

Régi roller - Ezúttal egy nem különösebben ritka játékot ajánlok a figyelmetekbe, hiszen a Csehszlovákiában készült roller lényegében minden óvoda kötelező kelléke volt.
Természetesen a 3000 Ft-ért megvásárolható változaton van még munka, de a bejegyzések között megtalálhatjátok az általam felújított rollert, ami hasonló állapotban került hozzám. Vállalkozó kedvűeknek kötelező darab tavaszra :)

3229_1_big.jpg

Technoplasztik építőjáték - Aprócska összeépíthető tüskés elemek, számtalan egyedi forma. Ez volt a Technoplasztik műanyag építőjáték.
Régen ez is megtalálható volt minden óvodában. Ezúttal egy eredeti dobozos játékot ajánlok a figyelmetekbe, ami eredeti dobozban, rajzokkal és a tüskék kb. 50%-val várja új gazdáját.

8129_4_big.jpg

Ice Crem Vender lemezjáték - Mivel rettenetesen sokan bomlanak hozzám hasonlóan a kínai lemezjátékokért, ezért ez az eredeti dobozos fagylaltárust is érdemesnek tartom a megosztásra.
Az aprócska Bagamériban óraműves szerkezet dolgozik és eredeti dobozzal, kiváló állapotban várja új gazdáját. A licit 4000 Ft-ról indul, ami reális.

f129_10_big.jpg

ITES Tatra távirányítós maradvány - Ritkán szoktam megosztani erősen hiányos játékokat. Ezúttal azért teszek kivételt, mert ritka és különleges játékról van szó.
Az ITES távirányítós Tatra autója tökéletes állapotban nagyon sokat ér. A most bemutatásra kerülő változat külsőleg és belsőleg is rendben van, összesen egy korhű fém távirányítóra van szükség az eredeti állapot helyreállításához:
Az aukció minimáláras, így érdemes figyelnetek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4212314405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása