Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.51.hét
2016. december 18. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.51.hét

Ha vasárnap, akkor Heti TOP5 ajánló ami természetesen ezúttal sem maradhat el. Igyekeztem ezúttal is jó áron megvásárolható régi játékokat összegyűjteni nektek, amelyek között remélhetőleg megtaláljátok a gyűjteményetekből hiányzó darabot.
Vágjunk is bele!

5bf8_4_big.jpg

BAM szovjet holdjáró - Egy igazi régiség, amire érdemes figyelmet szentelni. A TOMY cégnek volt egy hasonló járműve, ami kísértetiesen hasonlított a szovjet gyártású BAM űrjárműre.
A jármű elég szép állapotban maradt meg és az ára sem veszélyes. Persze kell vele foglalkozni, de 3500 Ft-os árért csodát nem szabad várni.

f9f8_4_big.jpg

Panorama összerakó játék (Citadella) - A hazai ipar is ontotta magából a 70-es, 80-as években a puzzle játékokat. Élen járt ezen a területen a Képzőművészeti Alap Kiadóvállalata, aminek a most bemutatásra kerülő Citadellás játékot is köszönhetjük.
Elvileg hiánytalan, a doboz ép, így semmi akadálya, hogy a gyűjteményetekbe tudjátok. Ehhez egy 1875 Ft-os licitet kell csak tennetek.

5bf8_3_big.jpg

Jópajtás építő III - Tudom sokan szeretik a blog látogatói közül az építő játékokat, így őket egészen biztosan lázba hozza a Jópajtás építő III-as doboza, ami hiánytalan állapotban és az eredeti csomagolásban várja új gazdáját.
A 3987 Ft-os ár egy kicsit soknak tűnhet, de ne feledjétek, hogy egy igazi régiségről van szó ezúttal is.

4bf8_3_big.jpg

Ki mit tud elektromos játék - A Tri-tonnál készült játékot már bemutattam a látogatóknak, hiszen a múzeum játékai között is megtalálható.
A klasszikus hazai fejlesztésű elektromos játékkal a tudásunkat fejleszthettük. A most leadásra kínált változat hiánytalanul és eredeti dobozában várja új gazdáját. Az ár 1999 Ft, ami egyáltalán nem sok ezért a szocreál különlegességért.

49f8_1_big.jpg

12 játék - Általában 2-3 havonta valaki megtalál azzal a kérdéssel, hogy tudok-.e szerezni neki a klasszikus 12 játék társasból egy darabot.
Sajnos én is csak egy-egy változattal rendelkezem a játékból, így általában az aukciós oldalak látogatását tudom ajánlani és ígéretet tudok tenni, hogy ha látok szép állapotú változatot, akkor az bekerül az aktuális ajánlóba.
Most is így teszek, hiszen egy hiánytalan, eredeti doboz játék került fel a netre, amire talán érdemes lecsapni a gyűjtőknek. A kikáltási ár 5000 Ft, azonban a türelmetlenebbek 10.000-es villámmal is elhozhatják a társast.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr412056111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása