Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.50.hét
2016. december 11. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.50.hét

Természetesen erre a hétre is sikerült öt klassz játékot összegyűjtenem nektek az ajánló rovatba. Talán karácsonyra érdemes meglepnetek magatokat valamelyikkel vagy pedig ajándékba kérnetek a rokonoktól.
Egészen biztosan a heti kínálat is bármelyik gyűjteményben megállná a helyét.

ace8_1_big.jpg

MG 1000 Stratégiai űrjáték - Egy igazi társasjáték, amit valószínűleg a kibontáson kívül nem nagyon használtak. Ennek köszönhetően az elemek és a doboz is kiváló állapotban maradt meg, így a 999 Ft-os ár ajándék érte.

24f8_3_big.jpg

Műanyag trafikos kisautók - Nagyon sokan gyűjtik a trafikokban régebben fillérekért árult kisautókat, repülőket és egyéb játékokat.
Most egy egész csomaghoz juthattok hozzá egészen kedvező áron, amelyek között több színben Forma 1-es autókat, rendőrségi, tűzoltó és szervizes autókat is találhattok.
Sok a megfigyelő, jelenleg 1601 Ft-al lehettek nyerők.

bee8_1_big.jpg

Kerekecske-korongocska építőjáték - A hazai ipar remeke, amiből minden óvodában volt legalább egy készlet. Igazi régiség, amire mindenki szívesen emlékszik.
A doboz viseletes és szigetelőszalaggal van javítva, de talán egy hajszárítóval le lehet melegíteni úgy, hogy egészben maradjanak a feliratok. Az ár 800 Ft, ami egyáltalán nem veszélyes.

41f8_4_big.jpg

Autókvartett kék - Nem teljes csomag, de 35 darab szép állapotban megmaradt kártyához juthattok hozzá. Ehhez már csak a hiányzó néhány darabot kell beszereznetek és máris birtokában lesztek egy igazi kék hátlapos csomagnak.
Az ár jelenleg 700 Ft, de biztosan kicsit feljebb kúszik majd a licit végére.

03f8_3_big.jpg

ME-061 Kínai mozdony - A Lemezárugyár által gyártott Csengős mozdonyt egészen biztosan nagyon sokan ismeritek. Természetesen Kínában is készült hasonló játék, amit ME-061 kód alatt árultak.
Az árult darab hiánytalannak tűnik, így az 1000 Ft-os fix ár annak ellenére sem sok érte, hogy a működés nincs tesztelve.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8312040865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása