Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.44.hét
2016. október 30. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.44.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhattok ajánló rovat nélkül, így vasárnap este igyekeztem nektek összeszedni néhány jó áron megszerezhető régi játékot.
Remélem ezúttal is találtok a kínálatban olyat, amire már régóta vágytok.

0ad8_2_big.jpg

TOMY Tricky Traps - Aki követi a blogot tudhatja, hogy mennyire odáig vagyok a TOMY játékokért. Ezt a szeretetet valószínűleg még gyerekkoromból hoztam, amikor egy ledes kosárlabda játékkal múlattuk az időt a testvéreimmel.
A Tricky Traps teljesen más. Egy nehéz pályán kell lejuttatni a golyókat a gyűjtőpontra egy gomb nyomogatásával. Nehéz, sok figyelmet igényel, de ez benne a szép. Szerencsére az eladásra kínált játék üzemképes, így ha sikerül megszereznetek máris kipróbálhatjátok a játékot.

63d8_2_big.jpg

Rádió Mikrolin Junior 1 - Egy igazi régiség a 60-as évekből. A Junior I-es készlet segítségével a morzézás rejtelmeibe merülhettek el azok az ügyeskezű úttörők, akik megépítették maguknak a készletet.
A szép állapotban megmaradt fejlesztő játék jelenleg 3500 Ft-on áll, de biztosan feljebb is megy még majd az ár.

4bd8_1_big.jpg

Friction Sedan MF254 - Egy igazi kínai lendkerekes játék. Már többször szerepelt az ajánlóban egy-egy hasonló, de ezt nem lehet megunni.
Ezúttal egy kicsit kopott, egy kicsit horpadt változat került elő, amit szerencsés esetben 1699 Ft-os áron tudhattok a gyűjteményetekben.

d9d8_2_big.jpg

Régi játék fegyverek - Gyerekkorunkban minden fiú szívesen rohangált fegyverrel a játszótéren. Hatalmasakat csatáztunk és jól megfért egymás mellett a géppisztoly, az űrfegyver vagy a patronos pisztoly.
Most három régi fegyverre tehettek szert egy kis szerencsével nagyon kedvező áron. A Lemezárugyáras játékokat is tartalmazó csomag 4900 Ft-os kikiáltási áron lehet a tietek.

2ad8_1_big.jpg

Szerszám készlet - Természetesen minden fiúnak kedvenc hobbyja volt az én gyerekkoromban a barkácsolás. Ha kezünkbe kaptunk egy fűrészt, egy csavarhúzót, néhány szöget, egy kalapácsot és pár darab csavart és néhány deszkát, akkor abból tuti alkottunk valamit.
A profiknak ehhez megfelelő szerszám készletük is volt, aminek egy igazán klassz darabját ajánlom most a figyelmetekbe.
Most 3000 Ft-ért hozhatjátok el ezt a régi kincset.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3511916661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása