Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.42.hét
2016. október 16. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.42.hét

Természetesen ha vasárnap, akkor az elmaradhatatlan ajánló rovat következik. Igyekeztem erre a hétre is jó áron megszerezhető régi játékokat összegyűjteni nektek.
Remélem ezúttal is ráakadtok néhány a gyűjteményetekből hiányzó gyöngyszemre.

8ec8_1_big.jpg

Lemez teherautó - Igazából fogalmam sincs ki gyártotta ezt a régi teherautót, de egyszerűen annyira ronda, hogy már megakadt rajta a szemem.
Látszik rajta, hogy nem mai darab és a 990 Ft-os ár sem elviselhetetlen.

f8c8_2_big.jpg

Reklám Yo-yo -  A Yo-yo népszerű játék volt már a 60-as, 70-es években is és népszerűsége azóta is töretlen. Talán ezért is nyúlt az egykori Centrum áruház ehhez a reklámozási megoldáshoz.
Mára igazi ritkaság lett egy eredeti csomagolású darab, amit most szerencsés esetben akár 1 Ft-ért is elhozhattok.

7cc8_4_big.jpg

Hangszer kvartett - A kvartett kártyák a hetvenes években voltak a legnépszerűbbek. Ekkor kerültek a boltok polcaira az autóskártyák, a hangszerekkel, a művészetekkel vagy éppen Budapesttel foglalkozó csomagok.
Az egyik ezek közül a párkereséses rendszeren alapuló Hangszer kvartett volt, amit most eredeti dobozzal vásárolhattok meg egy 1500 Ft-os licittel.

edc8_1_big.jpg

PIKO Elektra varrógép - A lányok természetesen már a 80-as években is szívesen babáztak. Nekik gyártotta a PIKO a varró és mosógépeket, amelyek segítségével ruhácskákat varrhattak és moshattak a babáknak.
Most az Elektra típusú varrógépet vásárolhatjátok meg igen kedvező áron.
Sajnos csak kézzel működtethető, mivel az áramforrást nem tartalmazza az aukció.

c9c8_1_big.jpg

Játék telefon - Néhány hete már bemutattam nektek egy régi játéktelefont. Ha akkor elnyerte a tetszéseteket a Jugoszláviában készült játék, akkor biztosan megtetszik majd nektek ez a régi telefon is.
Ez egy nyugati darab, de az állapota és az eredeti doboza miatt mindenképpen gyűjteményben lenne a helye. Szerencsés esetben 1000 Ft-os licittel vihetitek.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6211813735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása