Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.32.hét
2016. augusztus 10. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.32.hét

Ahogy ígértem a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben jó vételnek számító játékokat ajánlok nektek megvételre.
Igyekeztem erre a hétre is néhány különlegességet összeszedni nektek, amelyek között remélem megtaláljátok a keresett játékot.

ef98_2_big.jpg

Szovjet elemes lemeztank - Egy régi szovjet lemezjátékkal kezdem a heti ajánló rovatot, amivel néha találkozni az aukciós oldalak kínálatában.
Ami kiemeli a játékot a rengetegből az a tökéletes állapot, az eredeti doboz és a hiánytalan mennyiségben hozzátartozó lőszerek és kezelési utasítás.
A gyűjtők pontosan tudják, hogy a 10.000 Ft-os ár egyáltalán nem sok ezért a játékért.

b0a8_1_big.jpg

Technoplasztik műanyag építőjáték - Az egykori hazai játékipar egyik remeke, amivel nagyon jókat lehetett szórakozni. Az építőjátékban az elemek végén található tüskék segítségével lehetett különböző formákat, épületeket vagy járműveket létrehozni.
Eredeti dobozban, leírással, kb. 300-350 elemmel 3000 Ft-os fix áron tudhatjátok a gyűjteményetekben ezt a nagyszerű régi játékot.

82a8_1_big.jpg

NDK kisautó csomag - Igazából amiért ez a négy autót tartalmazó csomag bekerült a heti ajánlóba, az a hátsó sorban látható két Plasticart modell.
Az eredeti dobozzal megvásárolható harckocsi és daruskocsi ára általában 25 euró darabonként, míg a kisebb TT vasúthoz készült Barkas autók valamivel kevesebbet érnek.
A jelenlegi ár 501 Ft, így érdemes beszállnotok nektek is a licitbe!

63a8_1_big.jpg

Lemezágyugyáras játékok csomagban - No ez egy igazán érdekes csomag, amiben szinte minden klasszikus darab megtalálható, azonban szinte az összeset pótolni vagy javítani kell.
Van itt mérleg, holdjáró, Jaguár, Közlekedési játék tábla, Rakodó vonat sín és néhány autó is. Ezek így magukban nem sokat érnek, azonban egy kis ügyességgel és leleménnyel könnyen ismét klassz játékokat varázsolhattok belőlük.
Az ár fix 6000 Ft.

c2a8_1_big.jpg

MS827 lendkerekes lemezautó - Az MS827-esről már olvashattatok az oldalon. Én akkor a Cságoly Tamástól kapott bolygókerekes, óraműves szerkezettel ellátott változatról írtam nektek, de természetesen más változatban is megvásárolható volt a kínai lemezjáték.
Ezúttal egy kiváló állapotban megmaradt lendkerekes változatot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami 4500 Ft-os fixáron kerülhet a gyűjteményetekbe.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1710116972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása