Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.31.hét
2016. július 31. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.31.hét

Természetesen ha vasárnap, akkor következik az elmaradhatatlan ajánló rovat. Elképzelhető, hogy a jövő héten nélkülöznötök kell majd a rovatot, mivel némi időt én is a pihenésnek szentelek majd.
Természetesen ha lehetőségem adódik, akkor elkészítem majd a megszokott ajánló rovatot a következő vasárnap is.

5c98_1_big.jpg

Macskafogó társasjáték - Gyűjteményből kerül eladásra a mostani ajánlatom. A Macskafogó társasjáték a hatalmas sikernek örvendő magyar rajzfilm alapján készült.
A Novoplast játéka mára klasszikus darabnak számít, amit elég nehéz jó állapotban megszerezni. Az aukció 1 Ft-ról indult, így érdemes néha ránéznetek éppen hogyan is áll a licit.

c798_1_big.jpg

Gombfoci játék - Ezt a játékot nem kell különösebben bemutatnom senkinek. Az oldalon már foglalkoztam vele és olvashattok is az enyémről egy bejegyzést.
Ez a játék is hibátlan állapotban, a két kapuval és egészben megmaradt dobozzal várja új gazdáját. Az ár jelenleg 101 Ft.

c798_1_big_1.jpg

Fröccsöntött kisautó - A trafikokban hegyekben álltak régen a különböző maszekok által gyártott fröccsöntött kisautók. Ezúttal egy igazán érdekes darabon akadt meg a szemem, ami kopott állapota ellenére igazi ritkaság.
Eddig még nem nagyon találkoztam hasonlóval, így talán egy gyűjtő számára megéri rászánni a pénzt. Az aukció 1 Ft-ról indult.

d798_8_big.jpg

Autókvartett Piros - Aki kicsit otthon van a témában az tudja, hogy egy viszonylag ritka sorozatról van szó. Ezt nekem is csak hiányosan sikerült eddig megszereznem és az árult darab sem különbözik ettől.
A csomagból nyolc kártya hiányzik, amit egy kis szerencsével megpróbálhattok majd pótolni. Ha sikerül biztosan jó helyen lesz bármelyik gyűjteményben. Jelenleg 1200 Ft-os licittel lehettek nyerők.

6c98_1_big.jpg

KDN Tatra 138 - A Csehszlovák KDN gyárában került legyártásra a Tatra 138-as, ami több változatban is elérhető volt a gyerekek számára.
Ezúttal egy billencses verziót találtam az aukciós oldalakon, amit 1967-esnek datál az eladó. Való igaz, hogy akkor került gyártásba a típus, de egészen 1997-ig ontották a sorok a Tatra 138-ast. Az egészen biztos, hogy nem a legelső szériából származó darab (a kerekek rögzítése változott az idők során), de az is 100%, hogy nem mai darab.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr858926428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása