Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.28.hét
2016. július 12. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.28.hét

Egy kicsit elcsúsztam ismét a Heti TOP5 ajánló rovattal, de ezúttal mentségemül a tegnapi bejegyzés szolgál. Természetesen ezen a héten sem maradtok ajánló rovat nélkül. Ismét igyekeztem összegyűjteni számotokra a különleges és jó áron megszerezhető régi játékokat.
Remélem sikerrel jártam és megtaláljátok a kínálatban, amire érdemes lecsapnotok.

2988_1_big.jpg

Polimozaik - Valamikor a 80-as évek elejéről származhat a mágneses Polimozaik játék, ami az egész apró gyerekeknek nyújtott kiváló szórakozást.
A különböző alakú mágneses műanyag lapokból egy kis fantáziával szinte bármit meglehetett építeni.
Az ár jelenleg 1600 Ft,.ami az eredeti dobozos és hiánytalan játékért egyáltalán nem sok.

ab88_1_big.jpg

Optik Montage - Ezt az NDK játékot nem kell bemutatni az oldal látogatóinak. Már írtam a készletről egy bemutató cikket, amelyben részletesen megismerhettétek a megépíthető játékokat és az egész készletet.
A játék kiváló állapotban megmaradt dobozzal és két apró darab hiánnyal várja új gazdáját. Minden gyűjteménybe kell egy ilyen játék.
Jelenleg 11 Ft-al lehet tietek a nyerő licit.

bc88_1_big.jpg

Műanyag katonák - Egészen biztosan minden fiú játékai között megtalálhatóak voltak a műanyag katonák. A dolog érdekessége, hogy akkor egyáltalán nem zavart bennünket a korhűség, így a repülők, a lovagok és a cowboyok lazán együtt vettek részt a csatákban.
Ezt az élményt idézhetitek most fel a klasszikus darabokból álló csomag segítségével. Az ár jelenleg 1 Ft, ami nem is sok ennyi műanyag játékért :)

ff88_1_big.jpg

Távirányítós Lada Samara - A kicsit gyakorlottabb gyűjtők pontosan tudják, hogy milyen ritkának is számít a most bemutatásra kerülő Lada Samara távirányítós kisautó.
A GNOM-3 távirányítóval szerelt játék működése sajnos nincs ellenőrizve, de így is biztosan jó áron kel majd el a játék, aminek licitjébe most Ti is beszállhattok.

eb88_1_big.jpg

Távirányítós kiskutya - Bizony a 80-as években sok gyereknek ilyen jutott a kedvenc sportkocsija helyett :) A távirányítós kiskutya ügyesen mozgatta a fejét, lépegetett és még hangot is adott ki magából.
A most eladásra kínált változat nincs kipróbálva, így egy kicsit zsákbamacska a vásárlás, amit 1900 Ft-os fix áron ejthettek meg.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr698883576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krapulax_ 2016.07.19. 11:21:54

Köszi a tippet, a Samarát sikerült megszerezni, nagy az öröm.
süti beállítások módosítása