Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.27.hét
2016. július 04. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.27.hét

Ha hétfő, akkor egy kis csúszással, de megérkezik a megszokott és kedvelt Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben igyekszem néhány jó áron beszerezhető ritkaságot a figyelmetekbe ajánlani.
Ezúttal is igyekeztem kitenni magamért, így remélem a gyűjtők vagy a nosztalgiázók is megtalálják a heti ajánlatban amit keresnek.

3388_1_big.jpg

Szabályosan közlekedj! - Egy igazi régi magyar társasjátékot szeretnék első sorban a figyelmetekbe ajánlani, amit a 70-es évek végén, a 80-as évek elején gyártott a Plastolus Szövetkezet.
A doboz épségben, a kártyák hiánytalanok, a bábúk és a kocka még eredeti csomagolásban. Öröm ilyen játékot látni.
Remélem egy igazi gyűjtő csap majd le rá. A jelenlegi ár 238 Ft, de biztosan lesz ez több is a következő 10 napban.

3388_1_big_1.jpg

Grand Prix Elektromos társasjáték - A Tri-Ton által fejlesztett játékot nem hiszem, hogy különösebben be kellene mutatnom az oldalt figyelemmel kísérő látogatóknak.
Ezúttal egy ritka szép társasjátékhoz juthattok hozzá egy kis szerencsével. Működő elektromos rendszer, eredeti dobókocka és minden autó megtalálható a csomagban (bár az egyik aljára kell egy lemezt hajlítani).
Az ár jelenleg 1200 Ft és itt is 10 nap van még hátra az aukcióból.

e888_2_big.jpg

Polizei Wagen autóskártya - Egyértelműen nyugat-német játékról van szó, ami valamikor a 70-es években készülhetett. Mivel sokan gyűjtik az autóskártyákat a számukra lehet érdekes ez a rendőrségi autókat felvonultató pakli.
A 2750 Ft-os ár nem veszélyes, így ha gyűjtők vagytok ennyit érdemes rászánnotok a csomagra!

a788_1_big.jpg

Presu Chevrolet - Egy igazi ritkaság, amit ilyen állapotban nehéz megtalálni. Én is sokat kerestem, míg egy jó állapotban megmaradt példányra akadtam.
A 60-es évekből származú NDK távirányítós autóról már olvashattatok az oldalon. Amit most a figyelmetekbe ajánlok kiváló állapotával és eredeti dobozával biztosan sokatok figyelmét felkelti majd.
9 nappal az aukció vége előtt 8200 Ft az ár, de itt is több lesz a vége.

7988_1_big.jpg

Technokid fémépítőszekrény - Ismét egy kiváló állapotban megmaradt játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Erre az építőjátékokat gyűjtők kattannak majd rá.
A Technokid fémépítője gyönyörű dobozban, rozsdamentes állapotban és eredeti papírokkal várja új gazdáját. Az 1 Ft-ról indított aukcióból még 15 nap van hátra és az ár ennek megfelelően még csak 1 Ft, de a 12 megfigyelő magasabb árat sejtet.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr48865218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása