Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.25.hét
2016. június 22. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.25.hét

Kicsit ismét elcsúsztam a munkám miatt, de ez nem jelenti azt hogy ne készülne el a hetente jelentkező Heti TOP5 régi játék rovat.
Igyekeztem ezúttal is érdekes és jó áron megszerezhető játékokat összegyűjteni nektek, amelyek között remélem megtaláljátok majd ami éppen kell a gyűjteményetekbe.

holdjaro_programozhato_elore_hatra_jobbra_balra_tud_menni_89449411532489.jpg

BigTrak programozható autó - Végre már találkoztam az eredeti játékkal, amiről az Elektronika IM11-est másolták.
Ezúttal tényleg nem egy klónt, hanem a 80-as évek népszerű BigTrakját ajánlom a figyelmetekbe. A programozható autó remek állapotban maradt meg, így mindenképpen érdemes a 3000 Ft-ot rászánni.

fd78_1_big.jpg

12 Játék - Ezt a társasjátékot már bemutattam nektek az oldalon. Szerencsére két változatban is megtalálható a gyűjteményben.
A figyelmetekbe ajánlott darab a régebbi változat, amiből 10 tábla és egy csomó figura és dobókocka megmaradt. Persze korán sem teljes a játék, de talán így is megéri valakinek a 4000 Ft-os fix árat.

ce78_1_big.jpg

Challenger távirányítós űrrepülő - Eddig még nem találkoztam ezzel a játékkal és keresésre sem bukkant elő hasonló játék, ami biztosan felkelti majd a távirányítós játékok iránt érdeklődő gyűjtők figyelmét.
Nem igazán régiség, de egy gyűjtemény szép darabja lehet a Challenger űrrepülő játék változata. Az 5000 Ft-os fix ár kicsit húzós szerintem, de biztosan van aki szívesen bővíti ezzel a darabbal a gyűjteményét.

e088_1_big.jpg

Műanyag versenyautó - A 70-es években hatalmas népszerűségnek örvendtek a fröccsöntéssel készült játékok. Az igénytelen, viszonylag olcsó játékokkal pillanatok alatt el lehetett hallgattatni egy hisztisebb gyereket.
Mára ezeknek a játékoknak hatalmas kultuszuk lett és egy-egy ritkább és épségben megmaradt darab komoly összegekért cserél gazdát.
Ez a játék nem ilyen, de ettől függetlenül hű korrajzot adhat bármelyik gyűjteményben.
Jelenleg 334 Ft-os licittel már nyerők lehettek, így érdemes figyelnetek az aukcióra!

1288_1_big.jpg

PIKO Puch G távirányítós autó - Mint tudjátok a 70-es, 80-as években a PIKO nagyon otthon volt a távirányítós autók gyártásában.
Sok fiúval szerettette meg az autókat az NDK cég. Az egyik termékük a Puch G volt, amit most egy kis szerencsével, olcsón megvásárolhattok a legnagyobb hazai aukciós oldalon keresztül.
Az ár jelenleg 1 Ft, de a legmagasabb licit viszi. Szerintem olyan 4-5000 Ft körül megy majd el a fél távirányítós, teszteletlen játék.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr338830506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása