Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.22.hét
2016. május 30. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.22.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott és sokak által követett ajánló rovat, amiben igyekeztem erre a hétre is 5 jó áron megvásárolható régi játékot összegyűjteni nektek.
Remélem az ajánló rovat nektek is segítséget nyújt majd a gyűjteményetek bővítésére.

7868_3_big.jpg

Távirányítós MAZ harckocsi - Az oldalon már bemutattam nektek a játék működőképes változatát, amiért én is komoly hajtóvadászatot folytattam anno.
Most egy kicsit viseletes darab került fel a legnagyobb hazai aukciós oldalra. Sajnos a rakéták és a gumitalpak hiányoznak, de így komoly kincsnek számít a gép. A hernyótalpak pótlásához bármelyik 70-es években gyártott szovjet harckocsi gumitalpa alkalmas, a rakétákat viszont szinte lehetetlen megfelelően pótolni.
Az ár 3000 Ft jelenleg, ami szerintem kifejezetten barátinak mondható.

6b68_1_big.jpg

Macskafogó társasjáték - Ha ismeritek a magyar társasjátékokat, akkor a Novoplast neve egészen biztosan ismerősen cseng nektek is.
Számtalan klasszikus társast köszönhetünk a cégnek, amelyek közül most a Macskafogón akadt meg a szemem, ami eredeti dobozban, hiánytalan állapotban várja új gazdáját.
Az aukció 1 Ft-ról indult, így érdemes figyelemmel kísérnetek.

c278_1_big.jpg

Régi kisautók - Ismét csomagban juthattok hozzá néhány kisautóhoz a 80-as évek elejéről. Van itt fröccsöntött buggy, néhány katona és pár darab kisautó is.
Az aukció 1 Ft-ról indult, de a nyilvánvalóan eltúlzott villámárat felejtsétek el!

3f68_4_big.jpg

Rugós foci - Ismét egy olyan játékot tudok a figyelmetekbe ajánlani, ami az általam birtokolt gyűjteményben is szerepel és az oldalon is olvashattatok már róla.
Sajnos ez a játék sem tökéletes állapotú, mivel a kapuk és a doboz itt is hiányzik. Az ár ennek megfelelően jelenleg 1000 Ft, amit érdemes rászánnotok erre a játékra.

e968_1_big_1.jpg

Retro türelemjáték - Számtalan ajánló rovatban szerepelt már türelemjáték. Ezúttal nem egy focis vagy egeres, hanem egy cirkuszos változatot tudok a figyelmetekbe ajánlani.
Itt a feladat öt aprócska golyót a megfelelő helyre juttatni. A hátlap itt is tükörből van, így a megtépett hajunkat is rendbe tudjuk hozni a  játék végén.
Az ár jelenleg 1000 Ft, de sok a megfigyelő így valószínűleg feljebb tornásszák majd még a végleges árat.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr808761652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása