Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.21.hét
2016. május 22. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.21.hét

Bár egy kicsit elfoglalt voltam a héten és ez a frissítéseken látszik is, a Heti TOP5 ajánló rovat nem maradhat el. Igyekszem majd pótolni a gyűjtemény bemutatását is, de most még a munkám viszi el a napjaim nagyobbik részét.
Erre a hétre is igyekeztem néhány jó áron megszerezhető gyűjteménybe kívánkozó darabot összeszedni nektek.

e968_1_big.jpg

Lendkerekes Lemezjáték Busz MF 241 - Egy igazi ritkaság, ami biztosan megdobogtatja a kínai lemezjátékokat gyűjtők szívét. A lendkerekes busz rendkívül ritka példány. Az MF 241-esért kiváló állapotban eredeti dobozzal még 200 dollárt is elkérnek az Ebayen.
Sajnos ehhez nincs eredeti doboz és az állapot sem makulátlan, hiszen az első és a hátsó ablak is hiányzik. Persze egy ügyes gyűjtő az ablakokat pillanatok alatt tudja pótolni és akkor már tényleg a polcra való lesz a játék.
A kikiáltási ár 2500 Ft, de 4000-ért azonnal vihetitek.

ba68_1_big.jpg

MAZ homokozó dömper - Ezt a 70-es évek gyerekeinek nem kell bemutatni. Aki pedig nem ismeri a játékot az bővebben olvashat róla az oldalon.
Tudom nem egy Tatra, de ilyen állapotban kevés marad meg a MAZ-ból is, így érdemes figyelni a 2500 Ft-on álló aukciót is.

d968_1_big.jpg

Szovjet vontató és rakétakilövő modell - A fémből készült szovjet katonai kisautókról már volt szó az oldalon, sőt a gyűjteményben is található néhány példány ezekből a ritkaságokból.
Sajnos az alábbi darab nincs meg, ennek csak a rakétáját sikerült megszereznem, de most Ti megvásárolhatjátok a teljes járművet, aminek ára jelenleg 750 Ft, így mindenképpen érdemes aukciófigyelőt beállítanotok.

3d68_1_big.jpg

Dobtáras lemez géppisztoly - Ismét egy ritka gyűjtői darab. Az ára ennek megfelelően egy kicsit borsosnak tűnhet, de elhihetitek ezzel a géppisztollyal nem gyakran találkozhattok.
Egyszer egy börzén beleszaladtam egy példányba, amit 20.000 Ft-ért próbáltak eladni sikertelenül. Ehhez képest a 8800 Ft-os fix ár barátinak is nevezhető.

1c68_1_big.jpg

Barkácskészlet eredeti dobozában - Az aprócska ezermestereknek készítették ezt a barkácskészletet a 80-as évek elején, amiben mindent megtalálhattok a faipari munkákhoz.
Van itt gyalu, fűrész, derékszög, kalapács és egyéb kézi szerszámok is. Szerintem már szerepelt egy régebbi ajánlóban, az újbóli feltűnésének apropója az 1 Ft-ról indult aukció.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr628739282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása