Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.19.hét
2016. május 08. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.19.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megkerülhetetlen Heti TOP5 ajánló rovat, amiben jó áron megszerezhető régi játékokat ajánlok a figyelmetekbe.
Remélem ezúttal is sikerült olyan játékokat összegyűjtenem nektek, amelyekre felkapjátok a fejeteket.

ef58_1_big.jpg

MS827 kínai lemezautó - Ezt a játékot már bemutattam nektek, hiszen Cságoly Tamásnak köszönhetően a gyűjteményben is megtalálható.
A lendkerekes kisautó egy kicsit jobb változatban maradt meg, így az utas és a szélvédő is a helyén van a kisautóban. Az ára jelenleg 1 Ft-on áll, de biztosan drágábban juthattok majd hozzá.

8468_1_big.jpg

Rex játék eredeti dobozában - Rex asztalhoz hozzájutni nem olyan nehéz dolog, de mivel mára ezek a játékok általában 40-50 évesek sok munkába kerül a rendbehozataluk.
Most véletlenül egy kiváló állapotban megmaradt darabon akadt meg a szemem, ami eredeti dobozában, a két dákóval vár benneteket. A golyók már elvesztek, de valószínűleg egy gyűjtőnek nem lesz annyira nehéz ezt pótolni.
3500 Ft-os fix áron vihetitek is ezt a gyönyörűséget.

8468_1_big_1.jpg

Anker lendkerekes Trabant 601 - Az NDK Anker gyártott számtalan kisautó, amelyek között igazi különlegességeket is találhattatok.
Ezek közül az egyik az oldalon már régebben bemutatott Trabant 601-es. Nehéz jó állapotban megmaradt példányt kifogni ebből a típusból, de most egy szembe jött velem a legnagyobb hazai aukciós oldalon.
A postás zöld gép ára jelenleg 2500 Ft-on áll, így mindenképpen érdemes figyelnetek az aukciót.

e368_1_big.jpg

Lemezárugyár Citroen DS és VW T1 Bus - Két régi hazai készítésű játék, amelyek közül a VW T1-essel már megismerkedhettetek az oldalon.
A Citroen DS és a VW T1 kb. ugyanabból a korból származik, így kiváló párosítás lehet bármelyik gyűjteménybe. A kisbusz egyik kereke hiányzik, de ezt bármelyik börzén egyszerűen tudjátok pótolni. Az ár jelenleg 2500 Ft, amit talán érdemes rászánnotok a két régi lendkerekes kisautóra.

b168_1_big.jpg

Távirányítós Renault Alpine - Egy igazi különlegesség ez a kiváló állapotban megmaradt Renault Alpine Safari távirányítós kisautó.
A felrakott képek alapján hiánytalannak tűnik. Bár a bowden szakadt és a működés sincs tesztelve, de az eredeti dobozzal rendelkező játékra érdemes talán néhány ezrest áldoznotok.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr558697448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása