Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.18.hét
2016. május 01. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.18.hét

Mint a hét elején említettem nektek, igyekszem utolérni magamat és fokozatosan behozni a lemaradásomat. Ennek köszönhetően most időben megkapjátok a jövő heti TOP5 ajánló rovatot.
Természetesen ezúttal is igyekeztem jó áron megszerezhető ritkaságokat csokorba gyűjteni nektek. Remélem gyorsan lecsaptok majd a játékokra és valóban értő kezek közé kerülnek majd ezek a kincsek.

5f58_1_big.jpg

Kétkarú mérleg - Ritka az ilyen szép állapotban megmaradt játék mérleg. A lányok közül egészen biztosan sokan emlékeznek erre a játékra, ami hiánytalan állapotban, rendkívül tisztán várja új gazdáját.
A kikiáltási ár 1 Ft, amivel jelenleg a tietek is lehet ez a régi játék.

fa58_4_big.jpg

Lendkerekes Ferrari 330 - Igazából én NDK-s gyártmánynak gondolnám ezt a Ferrari 330-ast, de lehetséges hogy tévedésben vagyok. Az alváz egészen biztosan emlékeztet a lendkerekes Wartburgéra, de ez nem jelent semmit.
A kisautó nyitható motorházzal és csomagtartóval, működőképes állapotban várja új gazdáját. Úgy tűnik ehhez jelenleg egy 999 Ft-os licitre lesz szükségetek.

7f58_4_big.jpg

Straume bolygókerekes holdkomp - Ezt a játékot már bemutattam az oldalon, sőt már az ajánló rovatban is többször szerepelt hasonló játék.
Ezúttal egy 1499 Ft-os villámáron elhozható példányt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Az eladó elmondása szerint a lámpák égnek, a motor nem mozdul. Mivel egy szovjet játékról van szó, így valószínűleg egy kis tisztítás, kenés és motorjáratás minden problémát megold majd.
Erre mindenképpen érdemes lecsapni akár villámáron is!

0958_1_big_1.jpg

Fotomat vizipisztoly - A 70-es évek végén és a 80-as évek elején hatalmas vicc volt ez a vizipisztoly. Feltöltöttük a tartályt, odaálltunk a haverok elé mintha fotóznánk őket, majd jól lespricceltük a társaságot.
A trafikokban kapható játékot most 1450 Ft-os licittel próbálhatjátok meg elhozni, de a türelmetlenebbek a 2000 Ft-os villámárra is kattinthatnak.

4b58_1_big.jpg

MIR lemez targonca - A MIR játékok közül általában a teherautókat szoktam nektek ajánlani, de most egy igazán érdekes és különleges lemeztargoncán akadt meg a szemem.
A játék kiváló állapotban maradt meg, így a villák állíthatóak és még a játék tetején található tekerő segítségével emelhetőek is. Szép kidolgozás, középen csukló test és viszonylag épségben megmaradt festés.
A kikiáltási ár 1990 Ft, így mindenképpen érdemes figyelemmel kísérnetek az aukciót.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr438678124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása