Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.16.hét
2016. április 22. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.16.hét

Rögtön bemelegítésnek elnézést szeretnék kérni az oldal látogatóitól, hogy elcsúsztam néhány nappal. A munkahelyemen nekem is helyt kell állnom napról-napra és ennek bizony néha az általam üzemeltetett weboldalak látják kárát.
Természetesen a mulasztásaimat igyekszem pótolni. Ennek köszönhetően most pénteken kapjátok meg a Heti TOP5 ajánló rovatot, amit remélhetőleg hétfőn egy újabb követ majd.

Vágjunk is a közepébe!

b258_1_big.jpg

Tornado Ankerbahn - Régi NDK-ban készült felhúzhatós vonat, ami viszonylag szép állapotban vészelte át az elmúlt 30 évet.
A felhúzós kisvasút hiánytalan állapotban várja a következő gazdáját. Az ára 1999 Ft, ami egyáltalán nem veszélyes, ha a német Ebay árait vesszük alapul.

argfelh.jpg

Argentín lemezjáték vonat - Általában európai, esetleg USA játékokat tudok a figyelmetekbe ajánlani, ezért is akadt meg a szemem ezen a régi Argentín lemezjátékon.
A diesel mozdony lendkeres változatban, patinás állapotban várja új gazdáját. Az ár jelenleg 31 Ft és szerintem lehet esélyetek, hogy olcsón megcsípjétek.

0958_1_big.jpg

Játékok a padlásról - Sokak számára ezek poros szemetek, amiknek a kukában lenne a helyük, de a hozzánk hasonló gyűjtők számra ezek felbecsülhetetlen kincsek.
Most egy egész csomag padlásról előkerült régiséget szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Van itt Gabi építő, diavetítő, Jousta távirányítós autó, malacperselyek, rugós fuci, Star műanyag teherautó és sok egyéb ritkaság is. Egy takarítás ráférne a csomagra, de ezt már az új gazdának kell majd megejtenie.

magikus_tabla_regi_jatek_84177327809758.jpg

Mágikus tábla - A mágneses mágikus táblát nem kell bemutatnom az oldal látogatóinak. Ezúttal az egyik hazai aukciós oldalon találtam egy kiváló állapotban megmaradt zöld példányra.
Ehhez a játékhoz megvan az eredeti doboz, sőt még a segítő celofánok is. Az 1500 Ft-os ár egyáltalán nem sok ezért a régi játékért.

1558_4_big.jpg

SEGA Megadrive 2 - Egy ilyen játék az általam gondozott gyűjteményben is található, igaz beüzemelnem még nem sikerült. Ezúttal egy valószínűleg működő példányt tudok a figyelmetekbe ajánlani, ami két kontrollerrel, pisztollyal és játékokkal vár benneteket.
Az ár jelenleg 3100 Ft. Ennyit talán érdemes rászánni, erre a régi videójátékra.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr728655648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása