Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.14.hét
2016. április 03. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.14.hét

Köszöntök minden látogatót az elmaradhatatlan Heti TOP5 régi játék rovatban. Erre a hétre is igyekeztem kiválogatni nektek néhány jó áron beszerezhető régi játékot.
Remélem ismét megtaláljátok a kínálatban, amit régóta kerestek. Vágjunk is a közepébe!

a348_1_big.jpg

Fiús játékcsomag - Ezzel a fantázia névvel került fel a legnagyobb hazai aukciós oldalra ez a csomag, amiben szinte minden megtalálhattok.
Van a csomagban távirányítós kisautó, ITES lemeztank, NDK autópálya, egy hiányos H0-ás vasúti készlet mozdony nélkül, két Matchbox kiegészítő és egy kínai bolygókerekes jármű is.
Jelenleg 6200 Ft-os ajánlattal nyerők lehettek, ami nevetségesen alacsony, mivel a két Matchbox kiegészítő többet ér ettől. Érdemes beszállnotok a figyelésbe a jelenlegi 10 érdeklődő mellé.

3448_4_big.jpg

Sonic Control Mercedes Benz 450 SLC - Csattogós autó, ahogy itthon sokan ismerték. A hangvezérléssel működő kisautók iránt érdeklődő gyűjtők számára lehet érdekes ez a Hong Kongban gyártott ritkaság.
Eredeti állapot, kicsit használt doboz és mindez csak 2990 Ft-ért.

6e48_1_big.jpg

Anker Raketenträger - Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy azt mondjam ez a ritkának számító Anker katonai rakéta kilövő távirányítós lánctalpas biztosan jó áron kel majd el.
Szerencsére a licitbe most Ti is beszállhattok. 13 nap van még hátra és jelenleg 605 Ft-os ajánlattal lehettek nyerők.

3448_1_big.jpg

Kellner Autobau - Egy autóépítő játékot szeretnék most a figyelmetekbe ajánlani, ami nem egy mai darab. Természetesen ennek megfelelően nem is egy olcsó játékról van szó. A kikiáltási ár 4990 Ft, ami az eredeti dobozos játékért egyáltalán nem veszélyes.
A kérdés, hogy mennyire hiánytalan az összerakható játék. Sajnos ez nem derül ki, így vagy az eladót kell megkérnetek az összeépítésre vagy rizikóznotok kell egy kicsit.

e648_1_big.jpg

Távirányító autó alkatrészcsomag - Bizony jó látjátok, ebben az alkatrészként hirdetett csomagban megtalálhattok három régi ITES F1-es autót (Tyrrell, Lotus, Brabham), egy hangvezérléses kisautót és néhány távirányítót is.
Jelenleg az ár 3500 Ft, ami azonnal megtérül ha egy-két játékot működőképessé tudtok tenni a felhozatalból.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr948557374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása