Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.11.hét
2016. március 14. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.11.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott és kedvelt Heti TOP5 régi játék ajánló rovat az oldalon. Ebben a rovatban igyekszem hétről-hétre néhány jó áron megszerezhető játékot a figyelmetekbe ajánlani a hazai aukciós oldalak kínálatából.

de38_2_big.jpg

Friction Sedan Kína MF254 - Sokan tévesen egy Mercedeshez hasonlítják ezt a lendkerekes kisautót, ami szerintem inkább egy amerikai sedánra emlékeztet.
Ezúttal egy ilyet árulnak eredeti dobozban, működőképes állapotban a legnagyobb hazai aukciós oldalon. Az ára jelenleg 3500 Ft, ami az Ebay-es postával terhelt 50 dolláros árhoz képest elenyésző.

6938_1_big.jpg

Ferrari 512 BB Traffikos játék - Egy nagyon durva másolat a 80-as évekből. A játék a hazai kisipar remeke, amit mindenképpen érdemes lenne megőrizni. Az eladásra kínált játék valószínűleg egy Joustra távirányítós alapján készült, hiszen a segédkeréknek is megtalálható rajta a helye és az elemtartó is megmaradt a másolás közben.
Ezt a játékot az alsó részen szereplő felirat alapján a Komplett Szövetkezett követte el.
Most 2410 Ft-os áron lehet a gyűjteményetek része a remek állapotban megmaradt kisautó.

3f38_1_big.jpg

Szélvész rendőrségi kisautó - Szintén egy remekmű a hazai kisipartól. A lendkerekes Szélvész rendőrségi autó kiváló állapotban maradt meg. Működőképes és csak néhány kopást láthattok rajta.
Az alsó részen a Szabó név látható, ami valószínűleg a gyártóra utalhat. Az aukció 1 Ft-ról indult és most egy 101 Ft-os licittel lehet a tietek ez a ritkaság.

a248_1_big.jpg

Zanussi Ping-o-Tronic - Egy igazi retro TV játék, amiről valószínűleg hozzám hasonlóan még soha nem is hallottatok. Sajnos a távirányítók nem látszanak a képen, így nehéz megítélni a játék állapotát.
Az eladó leírása alapján működőképes, de azért ha a vásárlásra gondoltok a távirányítóra kérdezzetek rá,
A játék jelenlegi ára 101 Ft, míg egy tökéletes és hiánytalan darab olyan 50 euróért lehet a tietek.

1b38_1_big.jpg

ITES Jeep - Ismét egy klasszikus régi játék amin megakadt a szemem. Az ITES által gyártott lemezből készült Jeep az én gyerekkorom játéka volt. Ez a kellően leharcolt darab a most 700 Ft-os licittel lehet a tietek.
Sajnos a kulcs nincs meg hozzá, de ez pótolható könnyedén.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr198476296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása