Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.10.hét
2016. március 06. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.10.hét

Elérkezett a vasárnap, a gyakori látogatók tudják ilyenkor érkezik a Heti TOP5 régi játék rovat. Természetesen ezúttal is igyekeztem nektek néhány jó áron megszerezhető régiséget összeszedni.
Remélem megtaláljátok a gyűjteményetekből hiányzó darabot.

7e38_9_big.jpg

Opel Rekord Service - Az EHRI által gyártott lendkerekes kisautó az NDK-ban készült még a 70-es években. A mozgatható vonóhorognak köszöhetően akár utánfutót is akaszthattak rá a gyerekek.
Azért ajánlom ezt a szép állapotban megmaradt példányt a figyelmetekbe, mert általában 20-30 euró környékén lehet beszerezni, a legnagyobb hazai aukciós oldalon viszont jelenleg 35 Ft-al lehettek nyerők :)

5838_1_big.jpg

Lemez locsolókanna - A 40-es és 50-es korosztály egészen biztosan találkozott gyerekkorában a lemezből készült locsolókannával.
Sajnos ezek a gyönyörűen festett kannák az elmúlt 50 évben elrozsdásodtak vagy rettenetes állapotban maradtak meg. Ezért is ajánlom figyelmetekbe az általam talált kannát, amit 201 Ft-os ajánlattal már leüthettek a kezemről :)

5a38_1_big.jpg

Master Mind játékok egyben - Szerintem ezeket a játékokat már ajánlottam a figyelmetekbe, de most olcsóbban juthattok hozzá.
A 80-as évek első felének egyik népszerű társasjátéka volt a Master Mind, amit most három különböző kiszerelésben vásárolhattok meg csekély 999 Ft-os licittel.

4d38_1_big.jpg

Mini PIK építőjáték - Az építőjátékok igen népszerűnek számítanak a gyűjtők körében. Ezúttal egy tényleg kiváló állapotban megmaradt Csehszlovák példányt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:
A Mini PIK-et a SMER készítette és eredeti dobozában, leírással lehet a tietek 1500 Ft-os fix áron. Ez szerintem ajándék.

2838_6_big.jpg

Négy csomag régi kártya - A kártyákat is nagyon sokan gyűjtik, így az ő érdeklődésükre tarthat számot az utolsó ajánlatom.
A négy hiánytalan csomagból álló kártyát most 1400 Ft-os fix árért tudhatjátok a gyűjteményetekben. A 80-as évekből származó csomagban két buszos, egy kutyás és egy terepjárós kvartett található.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr298449274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása