Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.8.hét
2016. február 21. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.8.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat. Igyekeztem ismét néhány jó áron megszerezhető régiséget összegyűjteni nektek.
Remélem megtaláljátok majd a gyűjteményetekből hiányzó darabokat ezúttal is a kínálatban.

4738_1_big.jpg

ITES Tyrrell F1 - Ez az autó nem igényel különösebb bemutatást az oldal látogatóinak számára. Az ITES F1-es távirányítós sorozatáról már többször is ejtettem szót az oldalon.
A most figyelmetekbe ajánlott Tyrrell különlegessége, hogy tényleg kiváló állapotban vészelte át az elmúlt 40 évet és mind a mai napig működőképesen és hiánytalanul vár benneteket. Az 5000 Ft-os ár egyáltalán nem sok érte, így érdemes gyorsnak lennetek!

d138_2_big.jpg

Szovjet fém harckocsi - Tőlünk egy kicsit nyugatabbra hatalmas kultusza van az egykori Szovjetunióban készült katonai járművek apró változatainak. Most egy ilyet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami a korának megfelelő állapotban, apróbb kopásokkal vár benneteket.
Jelenleg 1000 Ft-al már nyerők lehettek, ami egyáltalán nem sok az aprócska harckocsiért.

7f28_1_big.jpg

Metalbox Tivoli (TEKE) - A tivoli játékok az én fiatalkoromban nagy népszerűségnek örvendtek. Kevés helyet foglaltak és rendkívül olcsón beszerezhetőek voltak.
A szülők a trafikokban megvásárolták a játékokat, amelyekkel a gyerekek órákat voltak képesek szórakozni. Természetesen a gyártók ennek megfelelően több témával is piacra dobták a közel azonos játékokat.
Ezúttal a Metalbox GMK által gyártott tekés változatot szeretném a figyelmetekbe ajánlani, amiért az eladó 1185 Ft-ot kér.

5e28_1_big.jpg

Trafikos Tivoli játék - Úgy tűnik ezen a héten sikerült néhány igazán jó áron megszerezhető Tivoli játékot begyűjtenem nektek a kínálatból.
Ezúttal egy kicsit futurisztikusabb változatot tudok megosztani veletek, amit jelenleg 790 Ft-ért, de villámáron 1000 Ft-ért tudtok elhozni.

e438_1_big.jpg

Centurions Flipper - Ennyi Tivoli játék után most következzen egy igazi flipper a 80-as évek gyerekszobáiból. A Centurions flipper játék az egykori Jugoszláviában készült és felépítésre pontosan megegyezik a Lemezárugyár által gyártott Dingball játékkal.
Lehajtható hátfal, szép grafika, működőképesnek tűnő állapot és mindez 3600 Ft-ért.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr468409634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása