Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.5.hét
2016. január 31. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.5.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott ajánló rovat, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatát átböngészve igyekszem nektek néhány jó áron megszerezhető játékra felhívni a figyelmeteket.
Remélem ezúttal is sikerült néhány olyat összegyűjtenem, amire akár azonnal is lecsaptok.

c228_2_big.jpg

Anker Jupiter - Ez az a játék, amire érdemes azonnal lecsapni. A rakéta nem az eredeti és a működés sincs tesztelve, de saját tapasztalataim alapján a motorok egyetlen esetben sem mondják fel a szolgálatot. A távirányító megvan, igaz ezt sem árt majd átnézni.
Jelenleg 5499 Ft-os licittel kerülhettek a nyertesek közé, de sokkal érdemesebb a 6000 Ft-os villámáron lehozni a játékot kamu rakétával, de eredeti dobozzal.
Az Ebay-en 99 euró alatt nehezen akadtok hasonlóra.

4a28_12_big.jpg

Rubik Kabalabda - Egy klasszikus magyar logikai játék Rubik Ernőtől a 80-as évek elejéről. Nagyon ritkán tűnik fel eladó darab. Szerencsére most akadt egy, ami eredeti dobozban vár benneteket.
1300 Ft-os licittel jelenleg Ti lehettek a nyerők.

f928_1_big.jpg

Lemezárugyár Közlekedési játék - Rögtön két tábla, három játékhoz tartozó autó és egy rakodó vonat is van a csomagban. Bár nem működik a játék nagy valószínűséggel a két táblából egy működőképes példányt össze lehet azért hozni.
510 Ft-on áll jelenleg az aukció, ennyi pénzt pedig simán megér az eladásra kínált árú.

2328_4_big.jpg

Országok Zászlók Memóriajáték - Ismét egy hazai remek, amivel igyekeztek a gyerekek földrajzi készségeit növelni. A feladat egyszerű volt az országok zászlóihoz kellett az ország földrajzi formáját hozzá párosítani.
A Művészeti Kiadó játékának segítségével nem csak a zászlókkal és az országokkal ismerkedhettünk meg, de még angol, német, francia és magyar nyelven is megismerhettük az ország nevét fő és melléknévi alakban.
Jelenlegi ár 1 Ft, amit simán érdemes megadni érte.

ec28_3_big.jpg

Műanyag gáztűzhely - Minden csajos játékkonyha igazi kelléke egy gáztűzhely. A Csehszlovákiában készült játék 1977-ből származik és a Chemoplast Brno követte el.
Szerencsére kiváló állapotban, eredeti dobozával maradt meg. Az 500 Ft-os villámár pedig nem is sok érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr158340994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása