Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.3.hét
2016. január 17. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.3.hét

Természetesen ezen a héten sem hagylak benneteket ajánló rovat nélkül. Az eredeti elképzeléseim szerint egy játékbemutató következett volna, de sajnos az nem készült el az általam tervezett határidőre, így előbb a heti ajánló rovatot készítem el.
Igyekeztem ezen a héten is érdemes és jó játékokat összeválogatni nektek.

6328_1_big_1.jpg

MAZ homokozó dömper - Egy igazi klasszikus, amiből egy hasonló állapotban megmaradt példányom nekem is van. Ezt már megismerhettétek az oldalon.A kocsi kerekei megvannak, a dömper egészben van, így a hűtőrács hiánya és a dömper rész rögzítője tartozik a komolyabb hiányosságok közé. Ennek megfelelően a 3699 Ft-os ár nagyon baráti.

6528_1_big.jpg

Forma-1 összerakó játék - Egy nagyszerű játék 1984-ből (legalábbis az autók alapján erre tippelek), ami itthon a nyakatekert összerakó játék nevet kapta.
Ez nem más mint egy hat képből álló puzzle, ami hiánytalan állapotban, eredeti dobozában várj a gondos új tulajdonosát. Remélem meg is találja majd, mert vétek lenne ha elkallódna ez a klasszikus darab.

5528_1_big.jpg

Babylon építőjáték - Ez az a játék, amire minden 40-es nő és férfi pontosan emlékszik. Találkoztunk vele az óvodában és gyakran szórakoztunk a lyukacsos gömbökkel és pálcikákkal.
Az építőjáték ára jelenleg 2000 Ft-ért lehet a tietek.

3428_1_big.jpg

Grand Prix társasjáték - Már annyiszor szerepelt az ajánló rovatban, sőt már írtam is róla, hogy gondolom egy kicsit unjátok is a Grand Prix elektromos társasjáték.
Pedig ezúttal egy tényleg nagyszerű állapotban megmaradt darabot tudok a figyelmetekbe ajánlani gombokért. A 400 Ft-os kikiáltási áron felkerült játékból egyetlen figura hiányzik, így ennyit érdemes rászánnotok.

f428_1_big.jpg

Trafikos csomag - Gyűjtők számára igazi kánaán ez a csomag, amiben a dugós colt, a Formula 1-es autó, a betonkeverő, a katonai jeep, kenu, sátor, műanyag katona és számtalan soha nem használt játék található.
A jelenlegi ár 3000 Ft, így ha érdekel benneteket a csomag, akkor érdemes figyelemmel kísérnetek az aukciót.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr278281642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása