Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.2.hét
2016. január 10. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.2.hét

Természetesen ezen a héten sem maradtok érdekes régi játékok nélkül. Ezúttal is igyekeztem összeszedni nektek néhány jó áron megszerezhető ritkaságot.
Persze a jó ár néha viszonyítás kérdése, de elhihetitek ezek a játékok biztosan megérik az árukat.

tank_btr_gnom_3_szovjet_taviranyitos_jatek_41993168000765.jpg

BTR Gnom-3 - Egy játék az egykori Szovjetunióból. Hatalmas népszerűségnek örvendenek a gyűjtők körében a régi szovjet rádióirányítású játékok. Ezek közül a GNOM-3 több féle játékhoz szolgált alapul. Ezúttal egy BTR csapatszállítót ajánlok a gyűjtők figyelmébe.
A gép kiváló állapotban, remek gumikkal és a képet alapján hiánytalanul várja új gazdáját. Természetesen a játék tökéletesen működőképes is, így a 19000 Ft-os ár csak elsőre tűnik soknak egy kicsit.
Egy hasonló játékért ilyen állapotban az Ebay oldalain megközelítőleg 400 dollárt kérnek el..

regi_auto_jatek_elado_29591201853897.jpg

Lemezárugyár Közlekedési játék - Ismét egy klasszikus, amit minden 40-es férfi ismer. A Lemezárugyár közlekedési játékában felhúzós autókat kellett irányítani a forgalomban, lehetőleg baleset és ütközés nélkül.
Ez a példány szemmel láthatóan eredeti állapotban maradt meg, csak némi patina került rá, ami az én szememben még vonzóbbá teszi a játékot.
Aki otthonosan mozog a témában tudja, hogy az eladó által kért 4500 Ft egyáltalán sem sok ezért a készletért.

image1.jpg

GABI Speciál - Ismét egy olyan játék, amire csak a 40-es, 50-es korosztály emlékezhet. Nekünk jutott, hogy olyan játékokkal játszunk az óvodában vagy otthon mint a GABI építőjáték.
A GABI a hazai ipar ütősnek szánt válasza volt a LEGO játékokra elérhető áron. Az alap építőkészletet néha látni a hazai aukciós oldalakon, de a GABI Speciállal eddig nem volt szerencsém találkozni.
A 2000 Ft-os ár igazán semmi érte, így egy gyűjtőnél biztosan jó gazdára talál majd ez a játék is.

eredeti_tv_jatek_91376225129474.jpg

Videoton TV játék - Ezt a játékot már az oldalon bemutattam nektek. Az első hazai fejlesztésű TV játék, amin tenisz, faltenisz, jégkorong és más játékokat játszhattunk.
Most ismét egy ilyen gépet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Ezúttal eredeti állapotban megmaradt gép, eredeti doboz (kicsit szakadozott), leírás és jótállási jegy is vár benneteket 6000 Ft-ért.

5f18_1_big.jpg

Memória játék -  A Képzőművészeti Alap Kiadóvállalattól már mutattam be nektek játék. A budapesti cég többek között kártyákat, puzzle játékokat, sőt még gombfocit is tervezett a 70-es évek gyerekeinek.
Ezúttal a Memória játékukat szeretném a figyelmetekbe ajánlani, amit a Triál forgalmazott. A feladat egyszerű volt, a megfelelő képekre kellett rátalálnunk a kirakott lapok közül, úgy hogy mindig csak egy-egy darabot fordíthattunk fel.
Nosztalgikus darab, főleg ha arra gondotok, hogy a játékban szereplő képek egy része poszterként is megvásárolható volt nagyban :)
Jelenleg úgy tűnik 480 Ft-ért vihetitek a játékot, de még van hátra az aukcióból.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr628259776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása