Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.1.hét
2016. január 04. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.1.hét

Természetesen a 2016-os esztendőben sem áll szándékomba feladni a Heti TOP5 ajánló rovatot, így éppen itt az ideje hogy a lovak közé csapjunk és megnézzük mit is találtam nektek jó áron ezen a héten.
Remélem sikerül sok klassz játékra lecsapnotok az idei évben is.

pikkolo_piko_retro_roller_egyedi_ritka_szinben_95590170214578_1.jpg

PIKO Pikollo roller - Na ez annyira ritka, hogy eddig még nem is nagyon találkoztam hasonlóval. A szokásos kopások természetesen ezen is megtalálhatóak, de a hátsó prizma, a fék és minden egyéb a helyén van és a festés is csodálatos maradt.
Az ülés törött, de ez egyáltalán nem olyan nagy baj. A 6000 Ft-os ár ajándék érte. Magam is lecsapnék rá, ha nem lennénk éppen karácsony után.

de18_1_big.jpg

Maly Hokey - Alig néhány hete mutattam be a játékot a blogon, de máris az ajánló rovatban köszön vissza egy kiváló állapotban megmaradt példány.
A zászlókat tartalmazó ívek már fel lettek vágva és a tartalék figurákat sem látom, de mivel biztosan gyűjteménybe kerül így ezek hiánya nem tragédia. 1 Ft-el indíthatjátok meg az aukciót :)

de18_1_big_1.jpg

Elemes ITES tank - Ismét egy klasszikus játék a 70-es évekből, ami akkor sok fiúnak az álma volt. Ez a páldány ráadásul tényleg kiváló állapotban vészelte át az elmúlt közel 40 évet. Egyetlen hiányosság a búvónyílás hiánya, amit egy kis ügyességgel akár magatok is pótolhattok majd.
A licit 1 Ft-ról indul, ami ezért a működőképes darabért egyáltalán nem sok.

1618_1_big.jpg

Olimpiai társasjáték - Ismét egy ritkaság, amit egy megrögzött gyűjtő tett eladhatóvá. Volt szerencsém már üzletelni az eladóval és szinte mindent tud a társasjátékokról.
Én jóval kevesebbet tudok tőle, de abban biztos vagyok, hogy ez is egy régi darab a gyűjteményéből, ami szép állapotban várja következő gazdáját. A kikiáltási ára 1500 Ft, amit biztosan meg is ér.

e718_4_big.jpg

TOMY Pocketeers Finish Steeplechase - Imádom a TOMY játékokat. Ez a cég már a 70-es években is képes volt szórakoztató és egyedi játékokkal jelentkezni:
A Pocketeers Finish Sleeplechaseben egyetlen feladatunk, hogy a golyókat eljuttassuk a pálya végére. Ez elsőre egyszerűen tűnik, de amúgy rendkívül bonyolult feladat. A játék most 1990 Ft-os licittel lehet a tietek, ami egyáltalán nem sok az 1978-as játékért.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr718234722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása