Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.51.hét
2015. december 20. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.51.hét

A mai napra egy játékbemutatót szántam nektek, de az élet egy kicsit közbeszólt, így ez tolódik holnapig és ma a szokásos Heti TOP5 régi játék rovatot kapjátok meg.
Az idei évben ezen kívül még egy bejegyzés lesz ebben a rovatban, így igyekeztem most is valóban olcsó és jó játékokat összeszedni nektek. Remélem néhány kedvencetek is belekerült az ajánlóba és néhány olyan játék is, amire szívesen licitáltok majd.

3818_3_big.jpg

Pocket Simon - Egy viszonylag egyszerű elektromos játékról van szó, ami a maga idejében nagyon népszerű volt, sőt még a mai napig gyártják átdolgozott külsővel. A játék célja, hogy a kigyulladó színeket megérintsük és próbáljuk ezt a lehető legtovább hiba nélkül ismételni.
Ezúttal egy eredeti darab bukkant fel a legnagyobb hazai aukciós portálon. Jelenleg 401 Ft-os licittel nyerők lehettek, ami nagyon kedvező ár az Ebay 6-7000 Ft-os árához viszonyítva.

c618_1_big.jpg

Kék Autókvartett - Egy klasszikus autóskártya, ami bár hiányos, árával egészen biztosan sokatokat levesz majd a lábáról. Az oldalon ezt a készletet már bemutattam nektek, így könnyen kideríthetitek melyik három lapot is kell pótolni a komplett készlethez.
Szerintem a 999 Ft-os fix ár nagyon kedvező a játékért.

8618_1_big.jpg

Morse Bakelit játék - Ismét egy rendkívül öreg játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A kis úttörők egészen biztosan szívesen használták ezt a darabot gyakorlásra vagy éjszakai társalgásra a szomszéd fiúval.
Az elemes játék lényege, hogy a morze jelek küldésekor fény gyulladt ki a vevő készüléken, amit ott értelmezni kellett. Kiváló gyakorlás és felkészítés volt ez a vészterhes időkben :)
A jelenlegi ára sem sok a terméknek, de mivel nagyon ritka játékról van szó, így meg merem kockáztatni, hogy a 3990 Ft-os villámárat is be lehet vállalni.

9718_1_big.jpg

Focis Tivoli játék - Egy mai fiatal számára már elképzelhetetlen, hogy miképpen tudtunk szórakozni egy olyan játékkal, amiben golyókat kellett kilőni és izgulni mennyi pontot szerzünk vele.
Pedig a Tivoli lényege ennyi volt. Ezúttal egy kiváló állapotban megmaradt Focis Tivolit tudok a figyelmetekbe ajánlani, amit 600 Ft-os fix áron tudtok megmenteni az enyészettől.

5818_1_big.jpg

Lendkerekes lemezautók - Sajnos a gyártóról nem lebbenti fel a fátylat az eladó, de valószínűleg valahol Kína környékén készülhettek ezek a nagyszerű állapotban megmaradt játékok.
Az egyiknek lóg egy kicsit a kereke és az elején is lehetne javítani, valamint mind a kettő úgy fest mintha valami hiányozna a motorházról, de így is szép darabnak számítanak.
Talán ennek is köszönhető a sok megfigyelő, de mivel jelenleg 1 Ft-on áll az aukció, mindenképpen ajánlom a követését. Ha nem száll el az ár, akkor érdemes lehet lecsapni rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr678187040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása