Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.50.hét
2015. december 15. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.50.hét

Igaz egy kicsit megkésve, de azért ezen a héten is sikerült összeszednem nektek néhány igazán klassz játékot a hazai aukciós oldalak kínálatából
Remélem ezen a héten is sikerült néhány olyan klasszikust gyűjtenem nektek, amire még Ti is emlékeztek és szívesen vásárolnátok meg újra a régi emlékeket felidézendő.

Ne feledjétek, hogy a hazai aukciós oldalakon sok a téves leírást adó eladó, ezért ha tehetitek mindig kérdezzétek meg a hozzáértőket.
Szívesen segít mindenki ilyen esetben.

8e08_2_big.jpg

Magellán logikai játék - Egy hazai fejlesztésű és igen bonyolult logikai játék a 80-as évek elejéről a Magellén. Viszonylag ritkán tűnik fel eladó példány és ez ráadásul a fekete változat, amivel jóval ritkábban lehet találkozni.
Doboz és tekerő pálca ehhez sincs, de ennek hiányában is jó kis játékkal gazdagíthatjátok a gyűjteményeteket.
A jelenlegi ár 2000 Ft, de szerintem a 2500 Ft-os villámár sem valóságtól elrugaszkodott érte.

b118_1_big.jpg

Régi játékautók - Egy egész csomag régi játékautót szeretnék most a figyelmetekbe ajánlani, amelyek között találhattok Matchbox, Corgi, Metalcar és trafikos játékokat is.
A jelenlegi ár 1999 Ft, amiért jobb esetben a Metalcar autókat megtudjátok vásárolni egy másik aukción.

dd08_8_big.jpg

Sonic Control Mercedes 450 SLC - Ismét egy olyan játék, amivel a 80-as évek elején az őrületbe kergettük a szüleinket. A Sonic Control egy vezérlési forma volt, amelynek lényege az volt, hogy az autó egy hangra reagálva váltott menetirányt.
A kocsikat lehetett tapsolva is irányítani, de minden játékhoz mellékeltek egy csattintót, ami rettenetes hangos fémes kattanással rémisztette halálra a szüleinket.
A 2990 Ft-os kikiáltási ár kicsit magasnak tűnik, de hátha van akit ennyiért érdekel (amúgy ez kb. a fele-harmada az Ebay-es árnak).

2f08_2_big.jpg

Straume holdjáró - Egy bolygókerekes játék, amit már többször is láthattatok a kínálatban eléggé változó árral. Ezúttal egy sárga darabot tudok a figyelmetekbe ajánlani, ami viszonylag jól vészelte át az elmúlt éveket. A bolygókerék rész épségben maradt meg és a külső alapján a belső részen is eredeti állapotban vár benneteket a színes tányér.
Az egyik hátsó kerék hiányzik, de ez egy gyűjtő számára nem jelenthet akadályt. Az ár 1200 Ft, amit ebben az állapotában nyugodtan meg is adhattok érte.

a518_2_big.jpg

Autocross társasjáték - A Grand Prix társasjátékról már írtam nekek egy hosszabb bemutatót. A 60-as években kiadott játéknak a 80-as évek elején megérkezett a felújított változata is, ami az Autocross nevet kapta.
A tábla egy kicsit változott, azonban a játék lényege, sőt még a figurák is változatlanok maradtok. Most egy Autócross játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami lényegében játszatlan állapotban várja következő tulajdonosát.
A 2000 Ft-os ár jelenleg egyáltalán nem sok érte, így érdemes raknotok egy licitet az 5 nap múlva lejáró aukcióra.

MÉG MINDIG KERESEK TÁVIRÁNYÍTÓS WARTBURG 353 RONCSOKAT ÉS MARADVÁNYOKAT!!!
MIVEL EGY TELJESEN ÚJ GÉPET SZERETNÉK ÉPÍTENI BELŐLE, AMIT ITT AZ OLDALON IS BEMUTATOK MAJD, MINDEN SEGÍTSÉGET SZÍVESEN VESZEK.

ELÉRHETTEK A TOYAHSW@GMAIL.COM CÍMEN VAGY A FACEBOOK OLDALON KERESZTÜL!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr668175332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2015.12.16. 11:29:23

"A jelenlegi ár 1999 Ft, amiért jobb esetben a Metalcar autókat megtudjátok vásárolni egy másik aukción."

Ördög tudja... Hiányos, lepusztított, "a homokozóból kiásta buksi kutya" állapotú cuccok. Én 2000-et sem adnék értük.
süti beállítások módosítása