Rodolfó Bűvésztáska
2015. december 05. írta: ToyaHSW

Rodolfó Bűvésztáska

rodolfo1.JPG

Már az oldalon bemutattam az egyik Rodolfó játékomat, amit most egy újabb követ. A 33+1 mutatványt tartalmazó bűvészdoboz után a sokkal nagyobb népszerűségnek örvendő 55 mutatványt tartalmazó bűvésztáska van soron.
Mindig irigyeltem azokat a gyerekeket,akiknek ilyen játékuk volt. Talán a táska impozáns látványának volt ez köszönhető, ami sokkal komolyabb benyomást keltett mint a doboz.

Természetesen a trükkök száma is több volt és a kellékekből is bőségesebb volt a kínálat. Szerencsére minden trükkhöz tartozott rövid leírás is, így néhány perces gyakorlás után akár el is sajátíthattuk azokat és büszkén mutathattuk be a családnak vagy a barátoknak.

A táskát fehér, majd később sárga színben is gyártották és természetesen megkapta a Kiváló Áruk Fóruma elismerést is. A mai napig beszerezhető hasonló játék a neten, de az csak hitvány másolata az eredeti játékoknak.
Sajnos az én táskám sem komplett, de azt hiszem a dobozzal együtt hűen tükrözi a 70-es, 80-as éveket.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr698142034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása