Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.46.hét
2015. november 16. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.46.hét

Nem kell aggódnotok, ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 ajánló rovat, amelyben igyekszem jó áron megvásárolható régi játékokat összegyűjteni nektek a hazai aukciós oldalak kínálatából.
Remélem ezen a héten is sikerrel járok és néhányan lecsaptok majd egy-két ritkaságra.

f608_1_big.jpg

Autóverseny társasjáték - Kiváló állapotban megmaradt ritka társasjátékot szeretnék most a figyelmetekbe ajánlani. Az Autóverseny játék hiánytalan állapotban, eredeti dobókockákkal, bábukkal és kártyákkal vár benneteket.
A jelenlegi ára 300 Ft, de a megfigyelők számából kiindulva lesz ez még sokkal magasabb összeg is.

5208_6_big.jpg

Semi Dela-Con Brabham F1 - Rádióirányítású kisautó a 80-as évek elejéről. Ritka szép állapotban megmaradt játék, ami bekapcsolásra működik, de a távirányítóval nincs meg összhang.
Kicsit megpucolva és egy szakértőnek megmutatva komoly kincs lehet minden gyűjteményben. A Semi Dela-Con autók, amúgy 15-20.000 Ft-os áron mozognak tőlünk nyugatabbra, így a 4500 Ft-os fix ár ajándéknak számít.

0308_1_big.jpg

Karambol Peti kártyajáték - Egy igazi klasszikus a 60-as évekből. A Karambol Peti egy igazi Fekete Péter játék. Szerencsére az elmúlt éveket a kártya gondos kezekben vészelte át, így még mindig élvezhetőek a nagyszerű rajzok.
A 2999 Ft-os ár egyáltalán nem sok ezért a ritkaságért.

5708_1_big.jpg

GAZ gyermek kerékpár - Ki ne emlékezne erre a klasszikus darabra. Sajnos csak nagyon kevés GAZ kerékpár maradt meg ilyen jó állapotban, mivel általában az alkatrészek (kerekek, ülés, stb...) más eszközökben kerültek újrahasznosításra.
Szerencsére néha feltűnik azért egy-egy ilyen gyöngyszem, amit gondos kezek újra széppé tudnak varázsolni. Az ára jelenleg 5000 Ft - ne mondjátok, hogy nem éri meg :)

1908_1_big.jpg

ITES Liaz távirányítós autó hibásan - Ezt a játékot a barkácsolást kedvelő gyűjtőknek ajánlom a figyelmébe. Az egykori távirányítós autóból lényegében csak a váz van meg, de ott is találkozhattok apróbb hibákkal.
Mivel menthetőnek gondolom a játékot egy rossz ITES F1 donorként való felhasználásával, így szerintem 3200 Ft-os licitet érdemes tenni rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr838084146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása