Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.37.hét
2015. szeptember 14. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.37.hét

A tegnapi napon terveztem, hogy elkészítem a megszokott Heti TOP5 rovatot, de a képbe betekert a zöld tricikli, amiről mindenképpen akartam írni.
Persze azért nem marad el a rovat, amit a mai napon gyorsan pótolok is. Remélem ezúttal is sikerült néhány igazán érdekes és értékes játékot összeszednem nektek.

4ae7_1_big.jpg

Ügyességi vizes játék - A Tomy Aqua Gamesre nagyon hasonlító játékról nagyon kevés az információ (se gyártó, se évjárat), de egészen biztosan régi darabról van szó.
Az eladó leírása szerint nagyszerű állapotban maradt meg a játék, ami a vizet sem engedi sehol. A 2500 Ft-os ár egyáltalán nem sok érte, így érdemes rávetnetek magatokat az aukcióra.

4ae7_1_big_1.jpg

Kihúzzuk a Lutrit társasjáték - Egy igazán régi játékot tudok most a figyelmetekbe ajánlani. A Kihúzzuk a Lutrit játék közel tökéletes állapotban maradt meg.
A 60-as évekből megmaradt játékból csak néhány számozott papír hiányzik, ami egyáltalán nem csökkent az értékén. Azt kell mondanom, hogy ez a játék 2000 Ft-ért ajándék.

6ae7_5_big.jpg

Szovjet játék varrógép - Általában NDK változatokat tudok a figyelmetekbe ajánlani, de most egy különlegesen ritka szovjet varrógépen akadt meg a szemem böngészés közben.
A kidolgozás robosztus, fém alsó rész és műanyag felsőrész teszi igazán különlegessé ezt a játékot, amit most 1800 Ft fixért tudtok megszerezni.

7ae7_1_big.jpg

Lemezárugyár Játék Mérleg - Az eladó hibásan csak simán trafikárunak írta ki a mérleget, pedig ez bizony egy rendkívül szép állapotban megmaradt Lemezárugyári játék.
Szerencsére még a súlyok is az eredetiek, így mindenképpen egy gyűjtői darabbal gazdagodhattok potom 1500 Ft-ért szerencsés esetben - kár, hogy az eredeti doboza már nincs meg a játéknak :(

0ae7_1_big.jpg

Lemezárugyár Játék Géppisztoly - Egy klasszikus darab, ami szinten minden fiúnak volt. Néhány hete már ajánlottam egy hasonló játékot a figyelmetekbe, de most egy újabb darabon akadt meg a szemem.
Ennél a játéknál tényleg csak az elemtartó fedele hiányzik, azonban a működése nincs ellenőrizve. Az azonban látszik, hogy vigyázhattak rá, így a fix 2110 Ft egyáltalán nem sok érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr917788270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása