Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.35.hét
2015. augusztus 30. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.35.hét

Újabb hét végéhez érkeztünk el és így itt az ideje a jövő hétre szóló Heti TOP5 régi játék ajánlásának. Igyekeztem ezúttal is ritka és jó áron megszerezhető játékokat válogatni nektek, ami remélem sikerült is.
Csapjunk is a közepébe.

e4e7_6_big.jpg

Vízipók gyermeknyomda - Molnár János kisiparos műhelyéből érkezett az első ajánlatom, ami egy Vízipók nyomda. A 10 rajzfilmfigurán és a megszokott nyomdapárnán kívül, a csomagban még 10 darab háttérrajzot is találhatunk, aminek segítségével a megfelelő figurákat könnyedén elhelyezhettünk a rajzon.
A 3000 Ft-os ár egy kicsit húzós, de biztosan van akit így is érdekel ez a játék.

e4e7_1_big.jpg

MALÉV Fekete Péter - A MALÉV a régi időkben gyakran kedveskedett promóciós célokkal különböző játékokkal az utasoknak.
Ilyen játék volt a Rubik féle Karikavarázs Malév változata is és a most figyelmetekbe ajánlott Fekete Péter kártya is. Viszonylag ritka játékról van szó, így a 900 Ft-os kikiáltási ár nem is olyan borzasztó.

f2e7_1_big_1.jpg

Focis türelemjáték - Ezt a nagyszerű játékot nem kell bemutatnom a 40-es korosztálynak. Nagyon jókat szórakoztunk gyerekkorunkban ezzel a klasszikus ügyességi türelemjátékkal, ahol a cél az volt, hogy a nehéz pályán a kapuba juttassuk a golyót.
1500 Ft-os kikáltási és 1850 Ft-os villámár tartozik a játékhoz, ami egy kicsit soknak tűnhet, de biztosan van köztetek olyan akinek pont ez kell a gyűjteményébe.

f2e7_1_big.jpg

Lemezárugyári konyha - Tudom hatalmas népszerűségnek örvendenek a hazai gyűjtők körében a Lemezárugyár játékai. Általában az autók és az űrhajók a menők, de a Konyha egyes darabjaiért is nagyon sok pénzt kérnek néha.
Talán ezért is akadt meg a szemem ezen a komplett konyhán, amihez edények és egyéb kisegítő eszközök is tartoznak. A kikiáltási ára 2999 Ft, de villámáron 6999 Ft-ért a tietek lehet azonnal.

53e7_1_big.jpg

Játéktelefon - Már ajánlottam nektek párszor játéktelefont, ami az én gyerekkorom egyik kedvelt játéka volt. A szomszéd sráccal vagy kislánnyal percdíjak nélkül tudtunk a segítségével csevegni.
Ezúttal egy német változatot ajánlok nektek, ami 2000 Ft-os áron azonnal a gyűjteményetekbe kerülhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr607746644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joska Gyuricza 2015.08.31. 13:01:53

A Vizipok Gyermeknyomdàt a vulkàn rapid szovetkezet gyàrtotta,a csomagolas oldalàn làthato a logo.Nehàny szàz,Alan ezer példànyban.Abban az idoben ott dolgoztam.

Nagy Éci 2022.03.05. 20:49:38

Helo. Ez a nyomda megvan még?

Nagy Éci 2022.03.05. 20:50:28

@Joska Gyuricza:
Hetek óta ilyet ketesek. Tudsz lelőhelyet ahol elérhető?
Köszi
süti beállítások módosítása