Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.23.hét
2015. június 14. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.23.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott ajánló rovat, amikor olyan régi játékokat ajánlok a figyelmetekbe, amelyeket jó áron vásárolhattok meg a hazai aukciós portálok kínálatából.
Ezúttal is sikerült néhány érdekes és még elfogadható áron beszerezhető ritkaságot összeszednem nektek. Nézzétek meg a kínálatot és csapjatok le a nektek tetsző játékra!

56c7_1_big.jpg

Ikarus 55 Fa játék - Aki figyeli az ajánló rovatot az tudhatja, hogy vonzódom a régi fa játékokhoz. Ezért is akadt meg a szemem az Ikarus 55-ön, ami Budapest-Parád táblával az oldalán, kicsit kopott festéssel vár benneteket.
A kiváló állapotban megmaradt játék az 50-es, 60-as évekből származhat, így a 13.000 Ft-os kikiáltási ár egyáltalán nem sok érte.

c6c7_1_big.jpg

Marx Ford Zephyr Police - Egy igazi ritkaságon akadt meg a szemem a legnagyobb hazai aukciós oldal kínálatában. A Marx távirányítós autóihoz nem volt egyszerű hozzájutni a 60-as években.
Ezért is számít különlegességnek a most felkerült Ford Zephyr rendőrségi változata. Az első lökhárító, az elemfedél és a Police levonó hiányzik az autóról és a távirányítója sem tűnik éppen tökéletesnek, de egy kis szerencsével üzemképes állapotba hozható a játék.
Az Ebay kínálatában 20.000 Ft-os áron találhattok tip-top állapotban lévő példányt, így ezért a játékért a 8000 Ft nem is olyan sok.

f5c7_1_big.jpg

Régi távirányítós rendőrautó - Eddig hasonlóval sem találkoztam. Az eladó szovjetnek hirdeti, de a cirill betűs felírat alapján és a kocsi formájából kiindulva, akár Bulgáriában is készülhetett a játék.
A távirányítóról hiányzik a kerék, de ez egy kis ügyességgel pótolható. A 9999 Ft-os ár egyáltalán nem földtől elrugaszkodott, mivel tényleg egy ritka játékról van szó.

55c7_1_big.jpg

BAM Távirányítós autó - Egy újabb játék az egykori Szovjetunióból. Ezúttal egészen biztos vagyok a dolgomban, mivel a távirányító kidolgozása a 70-es években készült szovjet játékokra jellemző.
Természetesen ezúttal is újabb ritkaságról van szó. Sem a neten, sem az Ebay-en, sem pedig a hazai kínálatban nem találkoztam még hasonlóval. Bár az eladó leírása szerint nem működik a játék, de nagyon úgy tűnik, hogy a két traktorból és az egy pótkocsiból összehozható egy rendes működőképes játék egy kis ügyességgel.
A jelenlegi 5000 Ft-os árért szinte ingyen vannak a kisautók.

05c7_1_big.jpg

VW BUSZ Műszeres Vizsgálat -  Egy nagyszerű Lemezárugyáras játékot ajánlok most a figyelmetekbe, ami nem más mint a Lendkerekes VW busz egyik változata.
A kultikus játékból ezúttal a Műszeres Vizsgálat feliratú buszt tudom nektek jó áron ajánlani. 
A jelenlegi ajánlat 1900 Ft, így mindenképpen érdemes figyelemmel kísérnetek az aukciót.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr277543922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása