Mini Foci
2014. október 13. írta: ToyaHSW

Mini Foci

DSC_0004c.JPG

A néhány napja általam bemutatott Rugós Foci után is maradjunk a labdarúgásnál. Hazánk legnépszerűbb sportjával foglalkozó játékokat a trafikok kínálatában is lehetett találni.
Ennek egyik legékesebb bizonyítéka a mai napon bemutatásra kerülő Mini Foci. A játékra véletlenül akadtam rá egy aukciós oldalon és bár számomra ismeretlen volt a játék a dobozából és a kidolgozásából azonnal kiderült, hogy ez bizony a 80-as évekből származik.

A játék viszonylag egyszerű kidolgozású. Néhány levert szög és egy gumi biztosítja a pálya formáját, amelyen szintén levert szögek formájában szabályosan elhelyezve állnak a játékosok.
A játékhoz tartozik két golyó és egy retro fagylaltos kanálra erőteljesen hasonlító segédeszköz, amivel a golyót próbálhatjuk belökni a kapuba. Itt nincsenek mozgó alkatrészek,rugózó focisták és ennek a kidolgozásnak hála lényegében elronthatatlan a játék.

Az élmény faktor nem túlságosan magas, de a 70-es, 80-as években minden játéknak tudtunk még örülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr216788311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.02.15. 17:53:36

Ilyenem volt, de nem tudott lekötni. Nem találtam benne sok értelmet.
süti beállítások módosítása