Joustra POLICE Talbot
2014. szeptember 28. írta: ToyaHSW

Joustra POLICE Talbot

DSC_0064.JPG

A mai napra egy olyan játékot tartogattam nektek, amihez személyes emlékeim is fűződnek. Ezúttal a Joustra Talbot rendőrautóját szeretném nektek bemutatni, amivel egyszer régen a karácsonyfa alatt találkoztam.
Öcsém egy hatalmas Joustra darut kapott, én pedig a rendőrautóval száguldozhattam körbe a lakást.

A kocsit amint megláttam tudtam, hogy meg KELL vásárolnom. Az állapota kiváló volt és összesen az elemtartó alsó fedele hiányzik. A tökéletes működést a Joustra által előszeretettel alkalmazott középső forgó kerekes technológia garantálja.
Igaz kicsit illúzióromboló tud lenne, hogy az autó fordul a kerekek pedig állnak, az előre haladásnál pedig nem érintik a földet, de gyerek fejjel ezzel nem is foglalkoztam.
A fém felső résznek köszönhetően az autó elpusztíthatatlan és a francia gyártótól szokatlan módon ezen a kocsin még az ablakok is átlátszóak, így a belső térbe is bepillantást nyerhetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr616739651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XXKispocakXX 2016.07.19. 02:46:36

sokat játszottam vele sötét szobába,tetszett a villogója.A szirénájára nem emlékszem,volt hangja?

XXKispocakXX 2016.07.19. 02:48:49

Sokszor játszottam vele sötét szobában,tetszett a villogója.A szirénájára nem emlékszem,volt hangja?
süti beállítások módosítása