TikTok nap - Joustra Renault 5 távirányítós autó
2024. május 25. írta: ToyaHSW

TikTok nap - Joustra Renault 5 távirányítós autó

joustrarenault6.jpg

Ahogy azt megszokhattátok már a szombati napokon általában a TikTok csatornánk kínálatából hozok nektek érdekes videókat. Nem lesz ez másképp most sem.
Ezúttal a 80-as években gyártott Joustra Renault 5-ös drótos távirányítós autót mutatom be nektek egy kicsit közelebbről és természetesen a kipróbálás sem maradhat el ezúttal sem.

Tartsatok velem ma is és azt javaslom csatlakozzatok a TikTok csatorna követőinek táborához, ahol érdekes retro játékokkal és múltidéző tartalmakkal is találkozhattok.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

@vintage_toys_ #vintage #retro #fyp #foryou #nekedbelegyen❤️ #magyartiktok #jatek #toy #collection #gyujtemeny #remotecontrol #joustra #taviranyitos #renault5 #france ♬ eredeti hang - VintageToys

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9618413519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása