Magellán
2014. augusztus 15. írta: ToyaHSW

Magellán

DSC_0015d.JPG

Ezúttal egy hazai fejlesztésű logikai játékról szeretnék néhány szót ejteni, ami szintén megtalálható a gyűjteményemben. Pécsen a Retro Múzeumban találkoztam vele egy vitrin alatt, azonban botor módon nem jól fényképeztem le a játékot és így a nevét nem láthattam rendesen.

Emlékeztem rá gyerekkoromból, így gondoltam a Retronom oldalán kérek segítséget a név kiderítéséhez. Szerencsére néhányan emlékeztek még a Magellán néven futó játékra, amit nem volt túlságosan egyszerű beszerezni.

A játék lényege, hogy a forgatható hengereket úgy állítsuk be, hogy az adott négyszöggel érintkező több négyszögben ne szerepeljen azonos szín. Ez egyszerűnek tűnik, azonban mivel a játéknak két oldala van, elég bonyolult feladat.
Nagy körömmel egyszerűen lehetetlen használni a játékot, így a barátnőnek vagy feleségnek inkább bosszúságot okozhat a hazai fejlesztésű termék, mint örömet.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr266605941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puch 2014.09.10. 20:14:28

volt hozzá egy tekerő pálcika, nem kellett körömmel tekereni!!

ToyaHSW 2014.09.10. 22:28:36

Na ezt nem tudtam. Köszi, hogy megosztottad ezt az infót!

Palladrin 2014.10.07. 14:48:08

De ehhez volt valami nyereményjáték is. Ha kitekerted, akkor valami pénzjutalmat lehetett vele nyerni ...
süti beállítások módosítása