Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2024.6.hét
2024. február 04. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2024.6.hét

Ha vasárnap, akkor a megszokott ajánló rovattal várlak benneteket az oldalon, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatát böngészem át érdekes régi játékok után.
Ezúttal ismét szerencsével jártam és találtam néhány jó áron kínált régi játékot, amire talán nektek is érdemes lehet lecsapnotok.

Tartsatok velem és nosztalgiázzunk ma is együtt!

lemezarugyar-robotfelderito-regi-jatek-397c_1_big.jpg

Robotfelderítő - Kezdjük a sort egy Lemezárugyár által készített játékkal, ami a maga idejében egy csoda volt. A Robotfelderítő egy lendkerekes játék volt, aminek titka az apró részletekben rejlett. Volt itt felnyíló fedél alól kirepülő pörgettyű, szikrázó hátsó hajtómű, forgó antenna és sok más érdekesség.
Elképesztően ritkán kerül eladó sorba egy-egy darab, így mindenképpen szót érdemelnek a hiányos darabok is. A mostani játék sincs tökéletes állapotban, de szerintem még a javítható kategóriába esik.
A licit jelenleg 46.000 Ft-on áll.

commodore-64-1541-287c_1_big.jpg

Commodore 64 floppyval - Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a retro számítógépek is és mivel a gyerekkorunk részét képezték a 8 bites számítógépek, így azt gondoltam az ajánlóba néha befér egy-egy darab.
Ezúttal egy Commodore 64-esen akadt meg a szemem, ami sok lemezzel, joystickkel és más kiegészítőkkel várja új gazdáját.
A licit jelenleg 18896 Ft-on áll.

piko-taviranyitos-wartburg-hibatlanul-mukodik-797c_5_big.jpg

PIKO távirányítós Wartburg - Az NDK játékgyártás egyik gyöngyszeme volt a Wartburg 353 távirányítós változata. Sok gyerek kedvence volt a több féle változatban megvásárolható kisautó.
Most egy rendőrségi változat kerül eladásra egészen jó állapotban. Persze azért látszik, hogy az idő már megviselte a játékot, de ebben éppen ez a szép.
A licit jelenleg 5000 Ft-on áll, de mivel minimáláras aukcióról van szó, így kérdés hogy hol van az ár amikor az eladó valóban szívesen eladja a játékot.

ites-busz-397c_4_big.jpg

Ites Karosa SD11 távirányítós busz - Ha nincs kedvetek sokat költeni az előbb ajánlott Wartburgra, akkor mindenképpen ajánlom a figyelmetekbe az Ites által gyártott távirányítós Karosa SD11-es buszt.
Ez egy igazán klassz játék és lássuk be buszt távirányítós változatban nem minden gyártó készített.
A játék nagyon szép állapotban maradt meg, így szerintem indokolt a 22.000 Ft-ról indított aukció.

retro-palart-jatek-auto-40-cm-667c_4_big.jpg

Palart Sport 2000 - Egy bolygókerekes kisautó futurisztikus formával, ez a Palart Sport 2000 névre keresztelt autója. Részletesen írtam már a játékról, amit itt olvashattok el.
A most eladásra kínált darabról sajnos a levonók már eltűntek, de ennek ellenére a forma és a szín is igazán ütős.
Ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy az eladó csak 5000 Ft-ot szeretne kapni a játékért, akkor azt mondom simán megéri.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4418318727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása